«Ανάσανε» το Αμβούργο

18:31 4/12/2011 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA-15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: «Ιμπτέκ Αρίνα»

Πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ανέβηκε το Αμβούργο, αφού νίκησε με 2-0 την Νυρεμβέργη στην «Ιμνπτέκ Αρίνα» για την 15η Αγωνιστική της Γερμανίας, φθάνοντας τους δεκαεπτά

βαθμούς. Το Αμβούργο απείλησε στο 8' με τον Γιάνσεν να σουτάρει άουτ από την μεγάλη περιοχή, ενώ η Νυρεμβέργη απάντησε στο 17' με τον Εσβάιν να αστοχεί σε κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντιβάνι από τα δεξιά. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 23' όταν μετά από βολέ του Ντρόμπνι ο Γκερέρο πήρε την μπάλα και με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Σάφερ, κάνοντας το 1-0. Το Αμβούργο «άγγιξε» το δεύτερο γκολ στο 32' όταν ο Ρινκόν τροφοδότησε τον Γκερέρο, ο οποίος σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή. Η Νυρεμβέργη έχασε καλή ευκαιρία στο 39' όταν ο Σίμονς τροφοδότησε τον Εσβάιν, όμως ο Ντρόμπνι έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του. Οι γηπεδούχοι «ζευγάρωσαν» τα τέρματα τους στο 62' όταν ο Κάτσαρ με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Γιάνσεν, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Η Νυρεμβέργη «φλέρταρε» με το 2-1 στο 68' όταν ο Ντιβάνι σέντραρε από τα αριστερά για τον Πέκχαρτ, ο οποίος με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ. Το Αμβούργο απείλησε στο 75' με τον Γκερέρο να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλή ευκαιρία στο 82' όμως ο Εσβάιν νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Ντρόμπνι και το 2-0 παρέμεινε.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ντρόμπνι, Ντικερμάιερ, Μπρουμά (46' Μανσιέν- 76' λτρ Τέσκε), Βέστερμαν, Αόγκο, Ρινκόν, Κάτσαρ, Τόρε, Γιάνσεν, Σον (61' Ιλίσεβιτς), Γκερέρο.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Σάφερ, Τσάντλερ, Μαρό, Βολφσχάιντ, Πλάτενχαρτ, Χέγκελερ (85' Κοέν), Σίμονς (77' Φούλνερ), Έϊγκλερ (60' Μακ), Ντιβάνι, Εσβάιν, Πέκχαρτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα