Μέχρι 3 Γενάρη έχει περιθώριο η ΑΕΚ

14:12 28/12/2012 - Πηγή: AEK365

Τα αρχικά δεδομένα είναι τα εξής: η ΑΕΚ σήμερα δεν μπορεί και δεν προλαβαίνει να αποκτήσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Το όλο θέμα πάει πλέον για την επόμενη εβδομάδα, με τον Ανδρέα Δημητρέλο να είχε επαφές και σήμερα με τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου αρχές του έτους η ΠΑΕ να αποκτήσει αυτά τα δύο σημαντικά έγγραφα. Από τη στιγμή που σήμερα δεν κατέστη δυνατόν να πάρει ο Δημητρέλος ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, το επόμενο χρονικό περιθώριο που έχει μπροστά του είναι ως τις 3 Γενάρη. Τότε συνεδριάζει

η επιτροπή μεταγραφών και ο πρόεδρος της ΠΑΕ πρέπει ως τότε να έχει βρει τον τρόπο να αποκτήσει αυτά τα δύο έγγραφα, να τα καταθέσει, να περάσουν και κατ' επέκταση να βγουν δελτία στους Πετρόπουλο και Μητρόπουλο, ώστε ο Λίνεν να τους έχει στην Τρίπολη.
Το θέμα φυσικά εκτός από οικονομικό (η ΑΕΚ στα ταμεία της δεν έχει όσα χρήματα απαιτούνται) είναι και γραφειοκρατικό, καθώς τη Δευτέρα υπάρχει ημιαργία και την Τρίτη (1η Γενάρη) αργία.
Εφόσον ούτε ως τις 3 Γενάρη δεν βρεθεί τρόπος να πάρει η ΠΑΕ φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα τότε κανείς εκ των δύο νέων παικτών της ΑΕΚ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη!
Αν συμβεί αυτό, τότε στην ουσία δίνεται νέα παράταση μίας εβδομάδας στην ΑΕΚ, όταν και συνεδριάζει εκ νέου η επιτροπή μεταγραφών, ώστε να καταφέρει να πάρει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.
Ο Δημητρέλος πάντως θα περιμένει άμεση οικονομική βοήθεια από τον Δημήτρη Βιντιάδη, προκειμένου να ξεπεραστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το πρόβλημα με τις ενημερότητες σε ένα... deja vu του καλοκαιριού.

Keywords
Τυχαία Θέματα