«Ασύμφορος ο Ρομπίνιο»

13:46 28/12/2012 - Πηγή: AEK365

Τις προηγούμενες μέρες, ο Ρομπίνιο βρέθηκε πολύ κοντά στην Φλαμένγκο ωστόσο η μεταγραφή "ναυάγησε" καθώς, σύμφωνα με τον Εντουάρντο Μπαντέιρα Ντε Μέλο, οι οικονομικές απαιτήσεις της Μίλαν ήταν ασύμφορες για την Φλαμένγκο.

Σε δηλώσεις του ο νέος πρόεδρος του συλλόγου από την Βραζιλία τόνισε: "Για να πραγματοποιηθεί μια μεταγραφή, πρέπει όλα τα μέλη να συμφωνήσουν. Στην περίπτωση του Ρομπίνιο κάτι τέτοιο δεν συνέβη, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Οι απαιτήσεις της Μίλαν ήταν υψηλές και ασύμφορες για τον σύλλογο μας. Ως εκ τούτου η Φλαμένγκο αποσύρθηκε

από την διεκδίκηση του παίκτη, στον οποίο ευχόμαστε να είναι ευτυχισμένος όπου και αν βρεθεί για να συνεχίσει την καριέρα του".
Σε ερώτηση αν η Φλαμένγκο κινηθεί ξανά για τον Ρομπίνιο σε περίπτωση που οι οικονομικές απαιτήσεις γίνουν πιο προσιτές, ο Ντε Μέλο απάντησε: "Αυτό είναι υποθετικό. Δεν έχουμε καμία επαφή με την ιταλική ομάδα οπότε δεν γνωρίζουμε αν πρόθεση τους είναι να μειώσουν το κόστος μιας τέτοιας μεταγραφής. Οπότε είναι ανούσιο να μιλάμε με υποθέσεις. Η Φλαμένγκο έχει αποσυρθεί από την διεκδίκηση του Ρομπίνιο, αυτό είναι το μόνο επίσημο".

Keywords
Τυχαία Θέματα