Με το ζόρι η Παναχαϊκή

17:02 8/2/2015 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL LEAGUE

16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

Πανηλειακός-Απόλλων Σμύρνης 0-3 ά.α.

Παναχαϊκή-Επισκοπή 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Παμπελοποννησιακό

Μπροστά σε ένα άδειο Παμπελοποννησιακό, η Παναχαϊκή κέρδισε με μεγάλη δυσκολία την Επισκοπή με 1-0 χάρη σε γκολ του Λεωνίδα Κυβελίδη. «Χρυσή αλλαγή» ο έμπειρος επιθετικός που πέρασε στο ματς στο 65' και χάρισε τη νίκη στην ομάδα

του με το γκολ του στο 80ο λεπτό.

Η Παναχαϊκή έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη απέναντι σε μία Επισκοπή που κατέβηκε με στόχο να κρατήσει το 0-0. Ο Ζλατκόφσκι στο 34' σούταρε άουτ από πλάγια θέση. Στο 38' ο Στεργίδης ανατράπηκε με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι. Ένα λεπτό αργότερα και πάλι σε ανατροπή του Στεργίδη ο κ. Σταθόπουλος έδειξε την «άσπρη βούλα» με τον Μπουντόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση αλλά να στέλνει τη μπάλα άουτ. Δοκάρι στο 44' με τον Φουρλάνο για τους Πατρινούς. Η Παναχαϊκή έγινε πιο επιθετική κυρίως με την είσοδο του Κυβελίδη στο ματς με τον κ. Σπανό να «γεμίζει» την εστία των φιλοξενουμένων. Τελικά το γκολ της λύτρωσης ήρθε στο 80' με κεφαλιά του έμπειρου επιθετικού μετά από εκτέλεση φάουλ της άλλης αλλαγής του κ. Σπανού, Ντα Κόστα.

Παναχαϊκή (Δ. Σπανός): Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας(29' Καρβουνιάρης), Άλμπι, Στεργίδης, Μαρουκάκης, Γκαντιάγκα, Φουρλάνος(47' Ντα Κόστα), Πατηνιώτης, Ζλατκόφσκι(65' Κυβελίδης), Μπουντόπουλος

Επισκοπή (Γ. Βέλιτς): Γουναρίδης, Δουμάνης(73' Δρακάκης), Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Βιγιαφάνε, Λάμπρου, Μανουσάκης, Νικολακάκης, Αργυρίου, Βιτώρος

Καλλιθέα-Παναιγιάλειος 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Ταύρου

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Καλλιθέα με 1-0 στη μάχη που κάνει η ομάδα της Καλλιθέας για παραμονή. Η Καλλιθέα έδειχνε να θέλει περισσότερο το ματς και έχασε τις πιο κλασσικές ευκαιρίες. Στο 18' και στο 27' ο Ντουρμισάι είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Παναιγιάλειος που συνεχίζει να παρουσιάζει άσχημο πρόσωπο, ενώ ελάχιστες ήταν οι φορές που πάτησε την περιοχή του Μοσχονά. Τελικά το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 61'. Μετά από τραγικό λάθος του Ρουμπουλάκου, ο Μασάντο με πλασέ έκανε το 1-0. Λίγο αργότερα, ο Φράγκος της Καλλιθέας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλάζοντας της αριθμητικές ισορροπίες στο ματς. Λίγο αργότερα αποβλήθηκε και ο Νάστος του Παναιγιαλείου, αποκαθηστώντας τις αριθμητικές ισορροπίες.

Καλλιθέα (Ν. Παντέλης): Μοσχονάς, Λεβέντης, Γιαννίτσης, Κατσικογιάννης(81' Τεγούσης), Ρουσάκης, Παγώνης, Πίκολο, Μιχαλόπουλος, Μασάδο, Φράγκος, Ντουρμισάι

Παναιγιάλειος (Π. Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Ρουμπουλάκου, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Γκοτσούλιας, Νάστος, Μπούνας, Σταμογιάννος, Ουρτάδο, Σκαρτσίλας(80' Μίλιεβιτς), Σεχολάρι(71' Φουρτάδο)

ΑΕΚ-Χανιά (18:00)

Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

ΑΟΤ Άλιμος-Ηρακλής Ψαχνών (15:00)

Αχαρναϊκός-Φωστήρας (15:00)

ΡΕΠΟ: Ερμιονίδα

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Ηρακλής-Τύρναβος 3-0
(45' Τσιλιγκίρης, 66΄Κασός, 90' Λουκινας)

Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

Λάρισα-Λαμία 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: Αλκαζάαρ

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Λάρισα και Λαμία στο ντέρμπι του Βορείου Ομίλου σε ένα ματς χωρίς γκολ και χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία. Ισορροπημένο παιχνίδι στο Αλκαζάαρ με την Λαμία να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο μέρος να φτάνει κοντά στο γκολ. Πρώτα στο 10' με τον Γιενκά και στο 12' με τον Βασιλόγιαννη. Ελάχιστες οι καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο σε ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

AEΛ (Π. Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Σαρακατσάνος, Μουλόπουλος, Δεληζήσης, Καρανίκας, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης(61' Πινδώνης), Γιάντσης, Ελιομάρ, Ενγκεσάν(79' Ρίστοβιτς), Μπόγιοβιτς.

Λαμία (Π. Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Κακάρας, Ρεπετσάς, Λεάντρο, Φατιόν, Μουμίν, Βασιλόγιαννης, Γκούρμας, Καμαρά Ανρί, Γενκά(70' Καμαρά)

Φωκικός-Εθνικός Σερρών 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: Άμφισσας

Βαθμούς και εντυπώσεις, μάλλον αρνητικές μοιράστηκαν Φωκικός και Εθνικός Σερρών. Σε ένα πολύ κακό ματς οι δύο ομάδες έμειναν «άσφαιρες» και στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.
Μπορεί ο Φωκικός να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τη κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει το γκολ σε ένα αρκετά κακό ματς. Στο 30' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νικολίτσα στον Καλλέργη. Δοκάρι για τον Φωκικό, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρκάκη στο 47'. Λίγες οι καλές στιγμές στην επανάληψη με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για τη νίκη αλλά να μην μπορούν να φτάσουν σε κάποιο γκολ.

Φωκικός (Λ. Τσιγαρίδας): Αμουτζάκης, Πολυχρονάκης, Μαρκάκης, Καντούτσης, Χαντάκιας, Κασνέτση, Ζαχαρόπουλος, Ζαρκάδας(61' Ντάμπος), Γεωργουσόπουλος(76' Ντάφλας), Καλλέργης, Ευαγγελιδάκης.

Εθνικός Σερρών (Ν. Κοκότοβιτς): Κραβαρίτης, Δέντσας, Χατζηδημητρίου, Νικολίτσας, Κουκόλης, Σαββίδης, Μερεσιώτης(46' Κρυστάλλης), Μπλέντι, Ελευθεριάδης, Κρεββατάς, Τσιλούλης.

Αγροτικός Αστέρας-Πιερικός 2-3
ΓΗΠΕΔΟ: Ευόσμου

Σπουδαίο διπλό του Πιερικού μέσα στον Εύοσμο επί του Αγροτικού Αστέρα με 1-2 με την ομάδα της Κατερίνης να... κρυφοκοιτάζει τα πλέι-οφ μιας και έφτασε τους 20 βαθμούς. Ο Σταματής στο 17' άνοιξε το σκορ με πλασέ. Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους στο 22' με τον Ντόση που συνέχισαν να πιέζουν για το δεύτερο τέρμα. Τελικά η ομάδα του κ. Γράφα δέχθηκε την ισοφάριση στο 30' από τον Καρακατσάνη με δυνατό σουτ. Ο Μυστακίδης όμως στο 61' με κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους «μελανόλευκους». Ο ίδιος παίκτης στο 77' έδειχνε να «κλειδώνει» τη νίκη για την ομάδα του στο 77' με το 1-3, αλλά ο Χιτζίδης στο 85' έδωσε εκ νέου ενδιαφέρον στην αναμέτρηση με το γκολ που πέτυχε μειώνοντας σε 2-3. Στο 89' οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Καπία εντός περιοχής με το διαιτητή, κ. Τζήλο να δείχνει Κίτρινη για "θέατρο" στον παίκτη του Αγροτικού.

Αγροτικός Αστέρας (Π. Αμανατίδης): Ταταρίδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καπίας, Ντόικιτς, Τσεμπερίδς(78' Θεοδωρίδης), Σαμουηλίδης, Στεφανίδης, Γεωργιάδης(64' Μίλιτς), Ναστέφσκι(64' Βελλίνης), Καρακατσάνης

Πιερικός (Θ. Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Γιαννούλης, Μπαξεβάνος, Τσιάρας, Μπουζούκης, Μυστακίδης, Ντόσης, Σταματής

Αιγινιακός-Ζάκυνθος 4-0
ΓΗΠΕΔΟ: Αιγινίου

Σημαντική όσο και εμφατική νίκη πέτυχε ο Αιγινιακός επί της Ζακύνθου με 4-0 και ξέφυγε σημαντικά από την επικίνδυνη ζώνη. Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο ακατάλληλο για να παιχτεί ματς, το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό. Ο Αιγινιακός ωστόσο, ευτύχισε να ανοίξει το σκορ με τον Γουέλκαμ μόλις στο 7ο λεπτό με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι. Ο Αιγινιακός ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έχασε και άλλες ευκαιρίες με τον στο 30' και στο 32'. Ο Πέντα στο 49' από κοντά με πλασέ «νίκησε» τον Ξενοδόχοφ και «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του. Το πάρτυ για την ομάδα του Αιγινίου συνεχίστηκε και στο 59' ο Γουέλκαμ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Ο ίδιος παίκτης ολοκλήρωσε το χατ τρικ του στο 73' μετά από τραγικό λάθος του Τσόπελα.

Αιγινιακός (Σ. Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Αραμπατζής, Ροντρίγκο Μπάρος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ρίκα, Πολύζος, Ντεβέσα, Πέντα(65' Αχαλινόπουλος), Γουελκάμ, Καζάκης(74' Κυνηγόπουλος)

Ζάκυνθος (Ν. Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Τσόπελας, Καλλιβωκάς, Νόνης, Αποστόλου, Τηλιόπουλος(46' Πουρνός), Μπλέτσας(63' Χατζησάββας), Κυριακίδης, Ευθυμιάδης(46' Πέππας), Κρολ, Κριτσμάρεβιτς

Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

Απόλλων 1926-Ολυμπιακός Βόλου (18:00)

ΡΕΠΟ: Αναγέννηση Καρδίτσας

Η επόμενη αγωνιστική (17η):

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ερμιονίδα-Παναχαϊκή
ΑΕΚ-Αχαρναϊκός
Απόλλων Σμύρνης-Καλλιθέα
Χανιά-Πανηλειακός
Ηρακλής Ψαχνών-Επισκοπή
Παναιγιάλειος-Άλιμος
ΡΕΠΟ: Φωστήρας

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λαμία-Εθνικός Σερρών
Ολυμπιακός Βόλου-Αγροτικός Αστέρας
Αναγέννηση Καρδίτσας-Φωκικός
Ηρακλής-Αιγινιακός
Πιερικός-Λάρισα
Τύρναβος-Απόλλων 1926
ΡΕΠΟ: ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα