«Τσίμπησε» βαθμό η Κέρκυρα

16:56 8/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Απόστολος Αμπάρκιολης

Στο 0-0 έμειναν Πανιώνιος και Κέρκυρα στη Νέα

Σμύρνη. Σημαντικός βαθμός για τους «Φαίακες» που άντεξαν αν και έπαιζαν από το 70' με παίκτη λιγότερο.

Ο Πανιώνιος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν πιο επιθετικός, είχε τη κατοχή της μπάλας αλλά δεν σημείωσε κάποια σπουδαία ευκαιρία στα πρώτα 45 λεπτά. Αντίθετα η Κέρκυρα έφτασε κοντά στο γκολ στην πρώτη επίσκεψη στην περιοχή του Παπαδόπουλου στο 15' με τον Καικούτ να σουτάρει άουτ.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες έφτιαξαν ευκαιρίες, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο αλλά Παπαδόπουλος και Κουτζαβασίλης κράτησαν το μηδέν. Σουτ του Μητρόπουλου στο 57' έδιωξε με δυσκολία ο πορτιέρο των «Φαιάκων». Στο 66' ο Γκαζαριάν έχασε σπουδαία ευκαιρία για τους φιλοξενουμένους.


Στο 70' άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες στην αναμέτρηση μετά από την ανόητη αποβολή του Γκόμεζ για τους φιλοξενούμενους. Το «χαζό» φάουλ του παίκτη της Κέρκυρας έκανε την Κέρκυρα να «κλειστεί» και τον Πανιώνιο να πολιορκεί την εστία του Κουτζαβασίλη.

Μεγάλη φάση στο 78' για τον Πανιώνιο με Μπουμάλ και Μπακασέτα να αστοχούν . Ο δεύτερος αστόχησε και στις καθυστερήσεις σε προσπάθεια μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Πανιωνίος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Κολοβός(64' Μπακασέτας), Τασουλής, Μπουμάλ, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Ιμπαγάσα(69' Φούντας), Γιάννου, Ρισβάνης, Κόρμπος, Αργυρόπουλος(76' Πάνος)

Κέρκυρα(Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Καϊκούτ, Γκαζαριάν, Γκομέζ, Χαβίτο(75' Κρητικός), Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ντιόγκο, Λεάλ(46' Ζορμπάς, 83' Κόντης)

Keywords
Τυχαία Θέματα