Με το δεξί στη νέα χρονιά (VIDEO)

18:56 4/1/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΛΕΒΑΝΤΕ: 2-0
Γήπεδο: Μεστάγια

Με το δεξί μπήκε στη νέα χρονιά η Βαλένθια, καθώς επικράτησε με 2-0 της Λεβάντε στο τοπικό ντέρμπι.

Στο 2ο λεπτό ο Νάβας είπε όχι σε σουτ του Φεγκουλί, ενώ στο 16' το σουτ του Ζόνας πέρασε λίγο άουτ. Την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Φεγκουλί στο 40', αλλά δύο λεπτά μετά, ο Πιάτι με κοντινή προσπάθεια μετά και από λάθος του Βύντρα, έκανε το 1-0.

Στο 54' και στο 60' οι Πόστιγκα και Μπαραγάν δεν βρήκαν τον στόχο, αλλά στο 75'

οι «νυχτερίδες» καθάρισαν το ματς. Ο Φεγκουλί έκανε όμορφη ενέργεια και με σουτ έγραψε το 2-0.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Μπερνάτ, Ματιε, Κόστα, Μπαραγάν, Παρέχο (80' Μπανέγα), Ρομέου, Ζόνας, Πιάτι (75' Γουαρδάδο), Φεγκουλί, Πόστιγκα (84' Φέδε).

ΜΕΣΤΑΓΙΑ: Νάβας, Λόπεθ, Βύντρα, Ελ Αντουά, Καράμπελας, Ντιόπ, Σιμάο (73' Καμαράσα), Ρίος (55' Ελ Ζαρ), Γκαρθία, Ίβανσιτς (55' Σουμέτρα), Μπαράλ.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: 0-0
Γήπεδο: Χοσέ Θορίγια

Χαμένες βγήκαν Βαγιαδολίδ και Μπέτις, καθώς κόλλησαν στο 0-0 και παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο 4ο λεπτό ο Βαλιέντε παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, αλλά ο Μαρίνιο κατάφερε κι έδιωξε, ενώ στ 7' η κεφαλιά του Αμάγια πέρασε μόλις άουτ. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Μολίνα στο 18ο λεπτό, ενώ στο 32' ο Σάρα είπε όχι σε σουτ του Λάρσον. Στο 44ο λεπτό ο Μαρίνο πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε διαδοχικές προσπάθειες του Βερδού.

Στο 53ο λεπτό ο Ρόσι αστόχησε από ιδανική θέση, ενώ στο 58' ο Ρουέδα έκανε κακό κοντρόλ μέσα στη μικρή περιοχή και δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 60ο λεπτό η κεφαλιά του Μολίνα έφυγε ελάχιστα άουτ, όπως και η κεφαλιά του Γκέρα στο 62'. Στο 76ο λεπτό ο Σάρα πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σέντρα-σουτ του Πένια,

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μαρίνιο, Πένια, Ρουέδα, Βαλιέντε, Ρουκάβινα, Ρούμπιο, Πέρεθ, Λάρσον (82' Μανούτσο), Ρόσι (90+3' Ράμα), Ομάρ (73' Όσκαρ), Γκέρα

ΜΠΕΤΙΣ: Σάρα, Τσίκα, Παουλάο, Αμάγια, Ντιντάκ, Ρέγιες, Ματίγια (59' Σεβίγια), Κάρλος, Βερδού (74' Νόνο), Μολίνα, Κάστρο (87' Χούλι).

ΜΑΛΑΓΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-1
Γήπεδο: Ροσαλέδα

Ένα και να καίει... Η Ατλέτικο δυσκολεύτηκε μεν, αλλά κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Μάλαγα, καθώς κέρδισε με 1-0. Έτσι οι «ροχιμπλάνκος» ξέφυγαν με τρεις βαθμούς από την Μπαρτσελόνα, που έχει όμως ένα ματς λιγότερο.

Η Μάλαγα έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς, καθώς στο 5ο λεπτό ο Ουέλιγκτον αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 20' ο Καμπαγιέρο είπε όχι σε σουτ του Χουανφράν. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κόκε, έβγαλε τη σέντρα αλλά οι Βίγια και Κόστα δεν μπόρεσαν να μπουν στη φάση, ενώ στο 30' ο Κουρτουά σταμάτησε το σουτ του Ελισέου. Στην αμέσως επόμενη φάση, το πλασέ του Σάμουελ, έξυσε το δοκάρι της Ατλέτικο, ενώ στο 35' ο Καμπαγιέρο έδιωξε δύσκολα το σουτ του Αρντά.

Στο 59' και στο 61' τα σουτ των Αντριάν και Αρντά πέρασαν ελάχιστα άουτ, ενώ στο 70' ο Κόκε έδωσε τη λύση για τους «ροχιμπλάνκος». Ο Ντιέγο Κόστα έκανε το πλασέ, ο Καμπαγιέρο έδιωξε με τα πόδια και ο Κόκε από το ύψος του πέναλτι με νέο σουτ άνοιξε το σκορ για την Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Ανχελέρι (77' Μοράλες), Ουέλιγκτον, Σάντσεθ, Γκάμες, Αντούνες, Νταρντέρ, Καμάτσο, Σάμουελ, Ελισέου (65' Σάντα Κρους), Χουάνμι (65' Ντούντα).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Γοδίν, Μιράνδα, Λουίς, Κόκε, Τιάγκο, Τουράν (62' Σεμπόγια Ροντρίγκεθ), Τόρες (46' Αντριάν), Βίγια (84' Αλντερβάιρελντ), Κόστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα