Με το δεξί ο ΟΣΦΠ

19:37 10/11/2012 - Πηγή: AEK365

Νικηφόρα πέρασε από το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης ο Ολυμπιακός που επιβλήθηκε με 14-8 του ΠΑΟΚ στο εναρκτήριο παιχνίδι της σημερινής πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών στην υδατοσφαίριση.

Οι "ερυθρόλευκοι" πήραν από το ξεκίνημα τα ηνία του αγώνα και

προηγήθηκαν με 7-2 στο ημίχρονο. Στο τρίτο οκτάλεπτο και στο μισό τέταρτο ο ΠΑΟΚ κόντραρε δυνατά, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι που θα άλλαζε τη ροή του αγώνα, αφού στα τελευταία λεπτά και πάλι η διαφορά αυξήθηκε στα έξι γκολ.

Το πολύ ευχάριστο στοιχείο του αγώνα ήταν ο πολύς κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες και έδωσε χρώμα χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο. Ο Ολυμπιακός που πήγε με 11 παίκτες στη Θεσσαλονίκη και με έναν μόνο τερματοφύλακα, τον Χρήστο Φλώρο, είχε 5/5 παίκτη παραπάνω και πρωταγωνιστή το Γιάννη Φουντούλη (6 γκολ) και ο ΠΑΟΚ 4/6.

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8-14

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-4, 0-3, 3-4, 3-3

ΠΑΟΚ (Μανώλης Γούναρης): Κεχαγιάς, Σαρησάββας 2, Μιτελούδης, Αληχανίδης Μ. 1, Παππάς, Δημητριάδης, Κόλιανιν 1, Αργυρός, Προυσινικλής, Χρυσοσπάθης, Παπαποστόλου 1, Βαχαρέλης 3, Ζιάκας, Κίσσας, Φοροτζίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Φλώρος, Δελακάς, Μάζης, Φουντούλης Ι. 6, Ποντικέας, Μπλάνης 2, Ντόσκας 3, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαραχ 1, Σχίζας 1.

Διαιτητές: Σπανούδης, Μονιούδης

Αλυτάρχης: Γιάννης Ελευθεριάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα