Περίπατος στη Θεσσαλονίκη

19:08 10/11/2012 - Πηγή: AEK365

Χωρίς να δυσκολευτεί στο παραμικρό, ο Πανιώνιος κατάφερε να επικρατήσει του Άρη εκτός έδρας με 82-60 και να παραμείνει αήττητος στη Basket League ΟΠΑΠ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν από τα πρώτα λεπτά το προβάδισμα απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης

που δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα με αποτέλεσμα η διαφορά να ανέβει από νωρίς. Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου επέβαλαν τον ρυθμό τους από το πρώτο λεπτό και δεν άφησαν τον Άρη να αντιδράσει και να μπει ξανά στο παιχνίδι. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 24-12 για τον Πανιώνιο που ανέβασε κι άλλο τη διαφορά του μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο ολοκληρώθηκε με τη ομάδα της Νέας Σμύρνης να προηγείται με 49-21 μέσα στο «Αλεξάνδρειο».

Στη συνέχεια ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει και να μειώσει τη διαφορά που είχε ανέβει πάρα πολύ. Μάλιστα στο τρίτο δεκάλεπτο τα κατάφερε, καθώς βρήκε κάποιες λύσεις στην επίθεση, ενώ βελτίωσε και την εικόνα του στην άμυνα. Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Πανιώνιο να προηγείται με 64-42, ενώ στην τελευταία περίοδο δεν άλλαξε κάτι δραματικά, καθώς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν σε μία εύκολη εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Άρη, επικρατώντας με 82-60.

Τα δεκάλεπτα: 12-24, 21-49, 42-64, 60-82.

Keywords
Τυχαία Θέματα