Με το δεξί η Κέρκυρα

19:37 3/1/2015 - Πηγή: AEK365

Χάρη σε γκολ του Ναγιάρ η Κέρκυρα νίκησε μέσα στην έδρα της τον Αστέρα για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Η Κέρκυρα μπήκε πιο δυνατά στο ματς, όμως ο Αστέρας ήταν αυτός που δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία. Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν και τα κατάφεραν με το 0-0 όμως να μένειμέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Η Κέρκυρα έχοντας ψυχολογία από την καλή παρουσία της στο πρώτο μέρος, κατάφερε να πετύχει πολύ γρήγορα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 48' ο Ναγιάρ δοκίμασε το σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε, μπέρδεψε τον Κοσίσκι και κατέληξε στα δίχτυα της εστία του Αστέρα, για να γίνει έτσι το 1-0. Στο 54' ο Κόντος "χόρεψε" τους αντιπάλους του μέσα στην περιοχή, το σουτ που επιχείρησε όμως μπλόκαρε σωτήρια ο Κοσίσκι. Ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε κατακόρυφα στη συνέχεια με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Ωστόσο το 1-0 έμεινε μεχρι τέλους.

Κέρκυρα: Σέτκους, Γκόμες, Βενέτης, Ντιμιτρόβσκι, Ντιόγκο, Ναγιάρ, Ανδρεόπουλος (87' Ρόχας), Χαβίτο, Κόντος, Ζορμπάς (83' Κρητικός), Καϊκούτ (λ.τρ 64' Μαρκόβσκι)

Αστέρας Τρίπολης: Κοζίτσκι, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Τσοκάνης (79' Μουνάφο), Τιέ Μπι (46' Ρόλε), Κουρμπέλης (86' Μπακασέτας), Μάσα, Φερνάντες, Γιαννιώτας, Μπαράλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα