50.000 από τους Supporterts

00:27 15/3/2012 - Πηγή: AEK365

Από σήμερα ουσιαστικά ξεκίνησε η επιχείρηση συγκέντρωσης χρημάτων από πρώην και νυν μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ, ώστε στο κλείσιμο του 48ώρου, που ανέφερε η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση, να έχει συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος από τα 2,8 εκατ. ευρώ που χρειάζεται σε πρώτη φάση η ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα χρήματα που βρίσκονται ήδη στην διάθεση της ΠΑΕ προέρχονται από τους Supporters. Μέχρι αργά το απόγευμα το κλαμπ είχε συγκεντρώσει το ποσό των 50.000 ευρώ, ένα αρκετά σεβαστό νούμερο αν αναλογιστεί

κανείς πως τα περισσότερα μέλη του κλαμπ δεν ήταν προετοιμασμένα σε λίγες ώρες να καλύψουν ένα τόσο μεγάλο κεφάλαιο (στην πραγματικότητα κανείς δεν ήταν, αφού δεν περίμεναν πως ο Νοτιάς θα στείλει μόνο 300.000 ευρώ). Μάλιστα, αύριο αναμένεται να μπουν και άλλα χρήματα στον λογαριασμό τους, ώστε να διατεθούν στην ομάδα.

Παράλληλα, ξεκίνησε και η επικοινωνία με τους υπόλοιπους 9 που ανέφερε η ανακοίνωση. Παππάς, Χατζηιωάννου, Γκούμας, Νικολαΐδης, Αθηνής, Κανελλόπουλος, Θανόπουλος, Μελισσανίδης και Τροχανάς, ενημερώθηκαν επισήμως από τον Γιάννη Βούρο, που είναι και αυτός ο οποίος ανέλαβε να επικοινωνήσει μαζί τους, τους τόνισε πως η ΑΕΚ τους χρειάζεται και εφόσον είναι διατεθειμένοι, να καλύψουν το ποσό που τους ζητείται από την ΠΑΕ. Στο πρώτο άκουσμα οι περισσότεροι έδειξαν διστακτικοί και μάλιστα υπήρξαν και άμεσα αρνητικές απαντήσεις. Ωστόσο, κατόπιν πιέσεων του Γιάννη Βούρου και οι... αρνητικοί, ζήτησαν χρόνο μέχρι αύριο να το ξανασκεφτούν, όπου και θα απαντήσουν οριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα