Με πίστη για την ανατροπή τα κορίτσια

00:10 18/12/2013 - Πηγή: AEK365

Με πίστη για την ανατροπή της ήττας στο πρώτο παιχνίδι θα αγωνιστεί η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η Ένωση αντιμετωπίζει την Σλίντερχτ για την ρεβάνς της αναμέτρησης της φάσης των «32» και θέλει μια καθαρή νίκη για να πανηγυρίσει την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο του Τσάλεντζ Καπ. Τα κορίτσια έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και χρειάζεται να νικήσουν με 3-0 ή 3-1, ώστε να οδηγήσουν τον αγώνα στο «χρυσό σετ» κι εκεί να τα παίξουν όλα για όλα. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19:00 το απόγευμα στο κλειστό

γήπεδο του Μετς και στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία, ειδικά από την στιγμή που θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους.
Ο Απόστολος Οικονόμου πέρα από την απουσία της Μαρίσα Φερνάντες (σ.σ. της οποίας το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλες του τις αθλήτριες και τους έχει τονίσει όλα τα σημεία, στα οποία θα πρέπει να φανούν προσεχτικέ για να φύγουν με μια σημαντική νίκη, που θα τους δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα