Ρίχνει βόμβα με Σουηδό διεθνή η ΑΕΚ

21:14 27/12/2014 - Πηγή: AEK365

Τον 24χρονο διεθνή αμυντικό χαφ της Γκέτεμποργκ Γιάκομπ Γιόχανσεν παίρνει σύμφωνα με την έγκυρη Σουηδική ιστοσελίδα fotbollskanalen.se η ΑΕΚ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο διεθνής άσος της Γκέτεμποργκ δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την κορυφαία Σουηδική ομάδα μετά από 8 σεζόν και είναι πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Μάλιστα όπως τονίζουν οι Σουηδοί και στον τίτλο

του άρθρου η απόκτηση αναμένεται να τελειώσει σύντομα.

Η περίπτωση αυτή είναι πάρα πολύ καλή για την ΑΕΚ και δικαιολογεί βέβαια απόλυτα γιατί από ένα σημείο και μετά η ομάδα έπαψε να ασχολείται με περιπτώσεις τύπου Κατσουράνη και βέβαια αν ολοκληρωθεί θα είναι μια μεγάλη επιτυχία του Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.
Ο Γιάκομπ Γιόχανσον είναι 24 ετών (21/2/1990), αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ, είναι σχετικά ψηλός (1,87μ.) και διακρίνεται για το πάθος του και τη συμμετοχή τόσο στο ανασταλτικό όσο και το επιθετικό κομμάτι. Από το 2007 ανήκει στην Γκέτεμποργκ, έχοντας 18 γκολ σε 163 συμμετοχές, ενώ είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Σουηδίας και πλέον έχει ανέβει στην αντρών όπου έχει τρεις συμμέτοχες.

Keywords
Τυχαία Θέματα