Με άνεση ο Τζόκοβιτς

22:53 28/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μπορεί η βροχή στο Παρίσι να δημιούργησε πρόβλημα στο πρόγραμμα, ωστόσο ο Νόβακ Τζόκοβιτς... πρόλαβε να παίξει και να προκριθεί στο δεύτερο γύρο του Roland Garros. Ο Νόλε μπορεί να μην εντυπωσίασε, ωστόσο έκαμψε την αντίσταση του Νταβίντ Γκοφέν με 3-0 σετ (7-6, 6-4, 7-5). Κομβικό σημείο του παιχνιδιού, το πρώτο σετ, με τον Βέλγο να κοντράρει στα ίσα τον Σέρβο, όμως να «λυγίζει»

στο tie break. Στα άλλα δύο, το νούμερο ένα στο κόσμο έκανε τα απολύτως απαραίτητα και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του γαλλικού Grand Slam, όπου θα βρει μπροστά του τον Γκούιντο Πέγια.

Και μπορεί η βροχή να μην επηρέασε σημαντικά το παιχνίδι του Τζόκοβιτς, δεν συνέβη το ίδιο και με αυτό του Μάρκου Παγδατή. Ο αγώνας του Κύπριου κόντρα στον γηπεδούχο, Μπενουά Περ διεκόπη κι ενώ οι δύο τενίστες ήταν ισόπαλοι 1-1 στα σετ, με τον Γάλλο βέβαια να ‘χει «σπάσει» τον δικό μας στο τρίτο (4-3 στα γκέιμ). Η αναμέτρησή τους θα συνεχιστεί αύριο (Τετάρτη), μαζί και με πολλές άλλες που αναβλήθηκαν ή σταμάτησαν λόγω της βροχής, με την ευχή των διοργανωτών, να «μαλακώσει» ο καιρός στην πόλη του Φωτός. Οι προβλέψεις δεν είναι με το μέρος τους πάντως...

Keywords
Τυχαία Θέματα