Αλλάζει και πάλι έμβλημα η Έβερτον

22:48 28/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μπορεί η Έβερτον να προχώρησε στην αλλαγή του εμβλήματός της, αλλά οι οπαδοί της δεν το πήραν τόσο θερμά όσο ήλπιζαν οι διοικούντες των «ζαχαρωτών».
Έτσι, οι τελευταίοι αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας, τονίζοντας πως θα γίνει νέα αλλαγή, αλλά από τη σεζόν 2014-15, καθώς πλέον «είναι αργά για νέες αλλαγές».
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Έβερτον, Ρόμπερτ Έλστοουν:
«Έγινε σαφές πως η απάντηση του σαββατοκύριακου σήμαινε πως επανεξετάσαμε

την όλη διαδικασία και πετύχαμε πολλούς στόχους, αλλά αναγνωρίζουμε ότι αφήσαμε έξω τα βασικά μας στοιχεία. Ο πρόεδρός μας απαίτησε εκτεταμένες διαβουλεύσεις πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε αλλαγή. Μιλήσαμε με μερίδα οπαδών, με τους εμπορικούς μας εταίρους και με όλους στον σύλλογο, αλλά απ' ό,τι φάνηκε, αυτό δεν ήταν αρκετό. Απευθυνόμαστε σε εσάς, τους οπαδούς μας, και ζητάμε τη βοήθειά σας στις αλλαγές που θα υιοθετήσουμε στο έμβλημά μας στο μέλλον. Θα συναντηθούμε με οπαδούς της Έβερτον από όλους τους συνδέσμους, ώστε να προχωρήσουμε σε αλλαγές με διαφάνεια. Θα προβούμε σε επανεξέταση όλων των πτυχών του παρελθόντος και του παρόντος. Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε συνέχεια νέες ιδέες, αλλά πρώτα θα τις υποβάλουμε σε εσάς. Θα είναι ο κόσμος της Έβερτον που θα πάρει την τελική απόφαση».

Keywords
Τυχαία Θέματα