Μάζεψαν χρήματα για τον Βλαστό

17:33 29/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Λευτέρης Βλαστός πρέπει να υποβληθεί σε μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και η ομάδα της οποίας τη φανέλα τίμησε με την παρουσία του στο παρελθόν δεν τον ξέχασε. Ειδικότερα, ο κόσμος του ΟΦΗ φρόντισε στο παιχνίδι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να συγκεντρώσει το ποσό των 2.250 ευρώ, και η ΠΑΕ από την πλευρά της πρόσφερε άλλα τόσα έτσι ώστε να δοθούν στον παλαίμαχο άσο 4.500 ευρώ, μαζί με πάρα πολλές ευχές για ταχεία ανάρρωση.
Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ

αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους του ΟΦΗ οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στον κάλεσμα της και συνέβαλαν τα μέγιστα έτσι ώστε ο συνάνθρωπος μας, ο φίλος της ομάδας μας Λευτέρης Βλαστός να χαμογελάσει και να οπλιστεί με δύναμη στην δύσκολη περιπέτεια που περνά.
Από το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα οι φίλαθλοι συγκέντρωσαν συνολικά το ποσό των 2.250 ευρώ, που μαζί με ισόποσο ποσό που θα καταβάλει η ΠΑΕ ΟΦΗ, το τελικό ποσό που θα δοθεί στον Λευτέρη μας θα είναι 4.500 ευρώ.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Λευτέρη και τον περιμένουμε σύντομα στις εξέδρες του γηπέδου για να πανηγυρίσουμε μαζί τις επιτυχίες της ομάδας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα