Μπενίτεθ: Μπορούμε τον τίτλο

17:13 29/11/2012 - Πηγή: AEK365

Είναι από τις περιπτώσεις που τα ηχητικά σποτ με τα γέλια των αμερικανικών σειρών θα έβρισκαν θέση στην αίθουσα όπου φιλοξενείται μια συνέντευξη τύπου μετά το τέλος ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Η χθεσινή αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Φούλαμ ήταν η έκτη σερί για το πρωτάθλημα στην οποία οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν κατάφεραν να νικήσουν και παράλληλα η τρίτη στην οποία δεν σκόραραν. Παρ'όλα αυτά ο Ράφα Μπενίτεθ -που γίνεται ο δεύτερος τεχνικός στα χρόνια του Ρόμαν Αμπράμοβιτς που δεν καταφέρνει να νικήσει στα δυο πρώτα ματς στον πάγκο της ομάδας-, πιστεύει πως η Τσέλσι μπορεί να κατακτήσει

το πρωτάθλημα. «Γιατί δεν μπορούμε; Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια μας. Αν το καταφέρουμε θαμπορέσουμε να κατακτήσουμε τίτλους» τόνισε.
«Δεν μπορεί να είμαστε ικανοποιημένοι όταν δεν κερδίζουμε, αλλά πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου. Υπάρχει δρόμος ακόμη και θα έχουμε ευκαιρίες» επεσήμανε ο Ισπανός τεχνικός που χρησιμοποίησε το παράδειγμα της Μάντσεστερ Σίτι για να τεκμηριώσει τα λεγόμενα του. «Θυμηθείτε την περσινή χρονιά όταν η Σίτι ήταν μπροστά και φαινόταν όλα πολύ εύκολα. Τελικά χρειάστηκαν νίκη στο τελευταίο τους παιχνίδι» δήλωσε.
Ο Ράφα Μπενίτεθ πιστεύει πως υπάρχει και θέμα αυτοπεποίθησης στην ομάδα και ειδικότερα στην περίπτωση του Φερνάντο Τόρες ο οποίος σκόραρε τελευταία φορά για την Τσέλσι πριν από δέκα ώρες. «Δεν σκοράρει και δεν έχει αυτοπεποίθηση. Αλλά δεν είναι και εύκολο να παίζεις απέναντι σε πολλούς αμυντικούς. Δεν είναι θέμα του Φερνάντο. Δεν ήταν εύκολο γι'αυτόν ούτε όμως για τον Εζάρ ή τον Οσκαρ»

Keywords
Τυχαία Θέματα