Μαυρίας: Να πετύχω στην Πρέμιερ

19:55 7/8/2014 - Πηγή: AEK365

«Όταν πρωτοήρθα εδώ ήξερα πως θα έπρεπε να κάνω υπομονή, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάθε προπονητής έχει διαφορετικές ιδέες και πέρσι αλλάξαμε προπονητή, πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαυρίας.
«Θέλω να πετύχω στην Πρέμιερ Λιγκ, ήρθα εδώ γιατί ήθελα να γίνω παίκτης Πρέμιερ Λιγκ και είμαι αποφασισμένος να τα καταφέρω», συμπλήρωσε ο διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος τόνισε ότι τον βοήθησε πολύ η συμμετοχή με την ομάδα στην προετοιμασία

στην Πορτογαλία.
«Ήταν καλό που ήμουν με την πρώτη ομάδα στην Πορτογαλία γιατί ένιωσα μέλος του γκρουπ, πρέπει να δίνω το καλύτερο κάθε φορά», επεσήμανε ο άσος των «μαυρόγατων».
«Ο πρώτος χρόνος είναι δύσκολος για κάθε παίκτη σε μία νέα ομάδα, νομίζω πως θα τα πάω καλύτερα τώρα γιατί έχω προσαρμοστεί, θέλω απλά μία ευκαιρία και θα προσπαθήσω να τα καταφέρω στον αγωνιστικό χώρο», υπογράμμισε.
«Μόνο με τη σκληρή δουλειά θα αποδείξω πράγματα στον προπονητή και θα μπω στην ομάδα, συγκεντρώνομαι για να κάνω αυτό που θέλει ο προπονητής. Δεν ξέρω τι σκέφτεται, το μόνο που θέλω είναι να παίξω και να αρπάξω την ευκαιρία μου υπό τις οδηγίες του», κατέληξε ο Μαυρίας.
Από την πλευρά του, ο προπονητής της Σάντερλαντ, Γουστάβο Πογιέτ προανήγγειλε πως θα τον χρησιμοποιήσει στο φιλικό της Πέμπτης (7/8) απέναντι στη Μπέτις: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χάρη για όσα έκανε για μένα στην Πορτογαλία. Δεν είναι εύκολο για έναν εξτρέμ να παίξει ακραίος μπακ, αλλά το έκανε λόγω ενός τραυματισμού του Μπίλι Τζόουνς. Αν όλα πάνε καλά και μπορέσουμε να βάλουμε κάποιους αμυντικούς την Πέμπτη, θα ήθελα να δω τον Χάρη να παίζει στη φυσική του θέση. Το αξίζει. Είμαι ανυπόμονος να ρυθμίσω τις τελευταίες λεπτομέρειες στην ομάδα, για να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο».

Keywords
Τυχαία Θέματα