Ανανέωσε με Yamaha o Λορένθο

19:42 7/8/2014 - Πηγή: AEK365

Στη Yamaha θα μείνει για δύο ακόμα χρόνια ο Χόρχε Λορένθο! Ο Ισπανός οδηγός ανανέωσε τη συνεργασία του με την ιαπωνική εταιρία για ακόμα δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει πως θα κλείσει τουλάχιστον... 9ετία σ' αυτήν.

Η ανακοίνωση ήρθε ένα περίπου μήνα μετά την επέκταση της συνεργασίας με τον Βαλεντίνο Ρόσι και αναφέρει:

«Η Yamaha και ο Χόρχε

Λορένθο με χαρά ανακοινώνουν πως υπέγραψαν νέα συμφωνία δύο χρόνων, που θέλει τον οδηγό απ' την Μαγιόρκα να συμπληρώνει για ακόμα δύο σεζόν το τιμ της Movistar Yamaha.

Η συμφωνία πραγματοποιεί την επιθυμία του Λορένθο να συνεχίσει την κορυφαία καριέρα του στη Yamaha και επεκτείνει την σχέση των δύο πλευρών από επτά σε εννιά χρόνια. Τόσο η Yamaha, όσοι και ο Λορένθο είναι σίγουροι πως η συνεργασία έχει την προοπτική να τον οδηγήσει στον τρίτο του τίτλο και θα συνεχίσουν να δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο Χόρχε Λορένθο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επίτευξη της συμφωνίας, τονίζοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανακοίνωση. Είναι μια ανακούφιση, ώστε να έχω τη δυνατότητα να αφιερωθώ στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις, γνωρίζοντας πως η συνεργασία θα συνεχιστεί τις επόμενες δύο σεζόν. Είναι πάντα ευχή μου να συνεχίζω στην Yamaha.

Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τον τρίτο τίτλο μαζί. Αυτή η σεζόν ήταν πολύ ανταγωνιστική, μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, πάντως θα συνεχίσουμε να προχωράμε αγώνα με τον αγώνα και να δίνουμε το 100% μέχρι τη Βαλένθια. Θέλω να ευχαριστήσω τη Yamaha για τη συνεχή πίστη σε εμένα και όλους τους φαν της Yamaha σε όλο τον κόσμο, που συνεχίσουν να με υποστηρίζουν. Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές θα επιστρέψω με την ομάδα μου και θα προσηλωθώ ξανά στην οδήγηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα