Σφαλιάρα για Σάλκε

18:23 27/4/2014 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 32η αγωνιστική

ΣΑΛΚΕ-ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Veltins-Arena

Φωτιά στη μάχη για την τρίτη θέση έβαλε η Γκλάντμπαχ που νίκησε με 1-0 τη Σάλκε και αναπτέρωσε τόσο τις δικές της ελπίδες όσο και των Λεβερκούζεν, Βόλφσμπουργκ. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Χέρμαν στο 35 με σουτ.

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Χόογκαλντ (72'Χούντελααρ),

Αϊχάν (86'Σαντάνα), Κολάσινατς, Μάτιπ, Μπόατενγκ, Νεουστέντερ, Γκορέτζκα, Μέγερ (64'Ομπάσι), Ντράξλερ, Σαλάι.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τερ Στέγκεν, Γιάντσκε, Στρανζλ, Ντομίνγκες, Κορμπ, Κράμερ, Νόρντβεϊτ, Χέρμαν (88'Ρουπ), Αράνγο, Ράφαελ (79'Μπρόουερς), Κρούσε (93'Χργκότα).

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: SGL Arena

Με κάτω τα χέρια έχασε το Αμβούργο από την Άγκσμπουργκ (επικράτησε με 3-0) και όλα δείχνουν πως ρεαλιστικός στόχος για την ιστορική ομάδα είναι να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό και να παίξει μπαράζ. Από την άλλη η Άουγκσμπουργκ παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης. Ο Χαλίλ Άλτιντοπ άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό και στο 32' έγραψε το 2-0. Ο Χαν στο 43' πέτυχε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων για να μειώσει στο επόμενο λεπτό ο Βέστερμαν.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Χιτζ, Βερχέγκ, Κάλσεν-Μπράκερ, Κλαβάν, Όστρζολεκ, Μπάιερ, Χαν, Φοξ (46' Κορ), Χαλίλ Άλτιντοπ. Εσβάιν (84'Βέρνερ), Μέλντερς (72'Γι).

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Άντλερ, Ντιεκμέιερ, Βέστερμαν, Μανσιέν, Γιάνσεν (69'Γίρατσεκ), Ρινκόν, Μπαντέλι (74'Ντεμιρμπάι), Ιλίτσεβιτς, Αρσλάν, Καλχάνογλου, Μάτζιο (61'Ζόουα).

Keywords
Τυχαία Θέματα