Ματσάρι: Στο Τορίνο για το καλύτερο

14:49 8/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η Νάπολι επικράτησε δύσκολα της Ουντινέζε με 2-1 και παρέμεινε στην κορυφή ισόβαθμη με την Γιουβέντους με τις δυο ομάδες να αναμετρώνται μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον Βάλτερ Ματσάρι να υπογραμμίζει πως η ομάδα του θα πάει στο Τορίνο διεκδικώντας το καλύτερο για εκείνη αποτέλεσμα.

Σε δηλώσεις του μετά την νίκη επί της Ουντινέζε, ο προπονητής της Νάπολι τόνισε: "Η Γιουβέντους δεν χάνει εδώ και 46 αγώνες. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Έχει πολύ δυνατή ομάδα, πολύ δύσκολη έδρα και όλα τα προγνωστικά είναι με εκείνους για το μεταξύ μας παιχνίδι.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο, γνωρίζοντας πως οι αντίπαλοι μας είναι αήττητοι στο Τορίνο. Θα δουλέψουμε κατά την διάρκεια της διακοπής, αν και θα λείψουν οι διεθνείς. Μερικούς θα τους δω δυο μέρες πριν το παιχνίδι. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ, αλλά εύχομαι να επιστρέψουν όλοι υγιείς για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε δυνατοί σε αυτό το παιχνίδι. Πάντως το γεγονός πως είμαστε ισόβαθμοι, μας κάνει να αισιοδοξούμε".
Για την νίκη επί της Ουντινέζε ο Ματσάρι δήλωσε: "Σήμερα ήταν σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ήλπιζα πως θα κερδίζαμε πιο άνετα και με λιγότερο άγχος, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες και ο προπονητής της Ουντινέζε που μας δυσκόλεψαν πάρα πολύ. Νομίζω πάντως πως νικήσαμε δίκαια".

Keywords
Τυχαία Θέματα