O Τσιάρτας πρότεινε... Τσούλι

23:17 19/8/2014 - Πηγή: AEK365

Τον 23χρονο ύψους 1.77 επιθετικό Τσούλι πρότεινε στην ΑΕΚ ο Βασίλης Τσιάρτας. Ως γνωστόν ο παρολίγο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ συνεχίζει την καριέρα του μάνατζερ και σύμφωνα με πληροφορίες είναι αυτός που κρύβεται πίσω από την πρόταση που έγινε στην ΑΕΚ για τον παίκτη που έχει ενδιαφέρουσα καριέρα σαν σέντερ φορ παρά την μικρή ηλικία του ενώ στα

πρόσφατα ματς που έπαιξε αγωνίστηκε σαν δεξί εξτρέμ. Το θέμα έχει επιβεβαιώσει με δηλώσεις του στο gazzetta.gr ο αθλητικός διευθυντής της Μπέτις που μάλιστα δηλώνει πως ο παίκτης δεν έχει πειστεί ακόμη να έρθει στην ΑΕΚ αν φυσικά η Ενωση ενδιαφερθεί. Αναλυτικά το ρεπορτάζ του gazzetta:

Στο στόχαστρο της Ένωσης βρίσκεται ο 23χρονος επιθετικός Τσούλι, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr! Η ΑΕΚ έχει ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του και σύμφωνα με τό ρεπορτάζ του gazzetta κινείται αρχικά για τον δανεισμό του Ισπανού, εκτός κι αν προκύψει στη συνέχεια ζήτημα απόκτησής του, με τα οικονομικά δεδομένα να είναι πάντα υπέρ της Ένωσης.
Ωστόσο, έχει προκύψει ένα θέμα που δείχνει αρκετά σοβαρό. Η Μπέτις έχει όλη την καλή διάθεση να τον παραχωρήσει και το έχει εκφράσει και στην ΑΕΚ, ωστόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή, είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, έστω και ως δανεικός για ένα χρόνο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι έχει «ναυαγήσει» η περίπτωσή του, καθώς από τη Μπέτις ασκούνται πιέσεις και γίνονται προσπάθειες να καταλάβει ότι θα είναι καλό και για τη δική του καριέρα, αφού στους «Μπέτικος» θα έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον αθλητικό διευθυντή της Μπέτις, Αλέξις Τρουχίγιο, ο οποίος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ: «Είναι αλήθεια ότι γίνονται επαφές με την ΑΕΚ για τον Τσούλι, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Όλα γίνονται σε προφορικό επίπεδο και προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση. Ακόμα δεν έχουμε ξεκαθαρίσει τον τρόπο με τον οποίο θα παραχωρηθεί ο παίκτης, σε περίπτωση που υπάρξει οριστική συμφωνία. Πιστεύω ότι σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις», υποστήριξε.
Ο Τσούλι ξεκίνησε την καριέρα του από τις μικρές ομάδες της Εσπανιόλ και σε μικρή ηλικία πήγε στη Ρεκρεατίβο Ουέλβα. Τη σεζόν 2011-12, με τη δεύτερη ομάδα της Ουέλβα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Σεγούντα Β', σημειώνοντας 22 γκολ σε 30 ματς. Στη συνέχεια, έκανε μια γεμάτη χρονιά με την πρώτη ομάδα της Ρεκρεατίβο, σημειώνοντας 15 τέρματα σε 36 ματς και προκάλεσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.
Τελικά, η Μπέτις ήταν εκείνη που τον έκανε δικό της το 2013, πληρώνοντας 600.000 ευρώ. Στη Σεβίλλη δεν κατάφερε να καθιερωθεί, έχοντας σημείωσε μόλις ένα γκολ. Οι Ρουμπέν Κάστρο και Μολίνα είχαν προτεραιότητα για τον προπονητή στην επίθεση και έτσι είχε λίγες ευκαιρίες. Και όταν του δόθηκαν δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Το τέλος της περσινής σεζον, βρήκε την Μπέτις στη ζώνη υποβιβασμού και ο Τσούλι ήταν από εκείνους που βρέθηκαν στο στόχαστρο των οπαδών, οι οποίοι δεν μπορούσαν να χωνέψουν ότι η ομάδα τους θα αγωνίζεται στη Σεγούντα. Μάλιστα, αναγκάστηκε να κλείσει το λογαριασμό του στο twitter!
Πρόκειται για έναν επιθετικό σχετικά κοντόσωμο (1.77), τεχνίτη και με πολύ καλή κίνηση στην περιοχή, ικανό να προκαλέσει ρήγματα στις κλειστές άμυνες. Αξίζει να τονιστεί ότι στην προετοιμασία της Μπέτις έπαιξε σε δύο φιλικά ως δεξί εξτρέμ, αφού έχει την ταχύτητα για να σταθεί και στα άκρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα