Μαθητές έκαψαν το σχολείο τους για να μην ξεκινήσουν μαθήματα! (ΦΩΤΟ)

16:47 2/9/2013 - Πηγή: AEK365

Οι μέρες για την έναρξη των σχολείων πλησιάζουν και τα περισσότερα παιδιά κάνουν ό,τι μπορούν για να το καθυστερήσουν. Ωστόσο, ενώ αυτό κανονικά δε γίνεται, στη Βρετανία πέντε μικροί μαθητές βρήκαν τον τρόπο να το κάνουν!

Τα παιδιά, συνελήφθησαν ως ύποπτοι για τον εμπρησμό που το απόγευμα του Σαββάτου έκαψε ολοσχερώς το σχολείο τους, στην περιοχή Λανκασάιρ της βορειοδυτικής Αγγλίας. Κι όλα αυτά δυο μόλις μέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου στη Βρετανία

Μέχρι στιγμής είναι

άγνωστο γιατί οι πέντε μαθητές, ηλικίας 11 έως 15 ετών αποφάσισαν να κάψουν το σχολείο τους, ωστόσο οι άνδρες της Αστυνομίας εκτιμούν ότι ήθελαν να μην ανοίξει το σχολείο μετά την καλοκαιρινή περίοδο των διακοπών.

Το Κολέγιο στεγαζόταν σε ένα παλαιό οίκημα του 1957 και δεν διέθετε σύγχρονα συστήματα αυτόματης πυρόσβεσης, κάτι που στάθηκε μοιραίο, αφού 125 πυροσβέστες με 20 οχήματα που έφτασαν στην περιοχή, δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την ολοκληρωτική καταστροφή.

Τα παιδιά αφέθηκαν ελεύθερα μετά από καταβολή χρηματικής εγγύησης, ενώ η Αστυνομία ερευνά ενδελεχώς τα κίνητρα της πράξης τους.

Η ιστοσελίδα του σχολείου αναφέρει πως είναι άγνωστο το πότε τελικά, το σχολικό ίδρυμα θα είναι σε θέση να λειτουργήσει κανονικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα