«Μας καίει η νίκη επί της ΑΕΚ»

08:46 8/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον αρχηγό της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλο, θέλοντας να περάσει, μέσω του διεθνούς αμυντικού, το μήνυμα προς τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές πως αυτό που τον... καίει είναι η νίκη επί της ΑΕΚ την Παρασκευή και μετά ο αγώνας στο Καζάν για το Europa League.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαρινάκης είπε στον Παπαδόπουλο: "Είμαστε ευχαριστημένοι από την νίκη, την εμφάνιση και το πάθος που έβγαλε η ομάδα στην Τούμπα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι πάση θυσία. Να τα δώσουμε όλα με την ΑΕΚ. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, ουσιαστικά τίποτα δεν έχουμε κάνει ακόμα. Πίσω είμαστε στην βαθμολογία. Μετά έχουμε και την Ρούμπιν, αλλά τώρα μας καίει η νίκη επί της ΑΕΚ. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός".

Για το ντέρμπι της Παρασκευής στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με τρεις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Τούμπας και έτσι στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψουν ο Τοροσίδης με τον Χολέμπας ενώ βασικός θα ξεκινήσει και ο Καζίμ Ρίτσαρντς. Ο Βάσκος τεχνικός έχει δίλημμα για την θέση στα χαφ με τον Ιμπαγάσα και τον Φουστέρ να την διεκδικούν ενώ ο Μανιάτης θέλει να παίξει παρά το αιμάτωμα στο πόδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα