Μαρτίνο: Δεν αλλάζουμε το στυλ μας

14:47 19/9/2013 - Πηγή: AEK365

Με πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα επικράτησε 4-0 του Άγιαξ με τον Χεράρδο Μαρτίνο να βρίσκει ευκαιρία για να σημειώσει πως η ομάδα δεν αλλάζει το στυλ παιχνιδιού της, όπως γράφεται, απλά προσπαθεί να προσθέσει εναλλακτικά πλάνα στο παιχνίδι της.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Ο κόσμος λέει πως προσπαθούμε να αλλάξουμε το στυλ

μας αλλά δεν είναι αλήθεια. Αναζητούμε εναλλακτικούς τρόπους. Δεν σημαίνει πως αλλάζει το στυλ παιχνιδιού αν προσθέσουμε εναλλακτικές στο παιχνίδι μας".
Ο Μαρτίνο δήλωσε επίσης το εξής: "Πρόσφατα η Μπαρτσελόνα άγγιξε την ποδοσφαιρική τελειότητα και για αυτό οι οπαδοί είναι πιο απαιτητικοί. Επιστρέφουμε στο σημείο που η Μπαρτσελόνα πάντα βρισκόταν. Ακόμα κάνουμε λάθη, αλλά βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές θεωρώ πως η ομάδα τα πήγε καλά. Χρειάζεται να κρατήσουμε την απόδοση μας σε υψηλά επίπεδα και στα 90 λεπτά. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος, κάναμε πολλές μακρινές μπαλιές. Ήμασταν καλύτεροι στην επανάληψη σε ό,τι αφορά στο passing game".

Keywords
Τυχαία Θέματα