Μαρτίνεθ: Ο Σουάρες θέλει βοήθεια

15:11 25/6/2014 - Πηγή: AEK365

Τα "πυρά" όλων εξακολουθεί να δέχεται ο Λουίς Σουάρες για την δαγκωνιά στον Κιελίνι, στο Ιταλία-Ουρουγουάη, με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να υπογραμμίζει πως ο Ουρουγουανός ίσως χρειάζεται τη βοήθεια ψυχολόγου.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Έβερτον τόνισε: "Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ποδοσφαιρική του αξία, είναι ένας φανταστικός παίκτης, που μπορεί να οδηγήσει κάθε ομάδα στη νίκη, μόνος του.
Η συμπεριφορά του, πάντως, είναι κάτι που θέλει σίγουρα βοήθεια. Αν δεν μπορεί να ελέγχει τη συμπεριφορά του, πρέπει κάτι να κάνει, αυτά τα πράγματα δεν

γίνεται να συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο".
Για το γεγονός πως ο Λουίς Σουάρες δαγκώνει αντίπαλο για τρίτη φορά στη καριέρα του, ο Μαρτίνεθ δήλωσε: "Είναι η Τρίτη φορά που το κάνει και ήδη έχει τιμωρηθεί για τις δυο προηγούμενες. Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε ή να μιλήσουμε για την νίκη και την πρόκριση της Ουρουγουάης ή ακόμα να μιλήσουμε για τον Μπαλοτέλι που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, πράγματα τα οποία αξίζει πραγματικά να ασχοληθούμε. Αντίθετα, αναγκαζόμαστε να μιλάμε για τον Σουάρες, στον οποίο επιτρέπουν να παίζει χωρίς το παραμικρό αίσθημα ευθύνης. Οι ενέργειες αυτές είναι ανάρμοστες, ειδικά όταν μιλάμε για κάποιον που αποτελεί πρότυπο για την νεολαία. Είναι αδικαιολόγητο".

Keywords
Τυχαία Θέματα