Αυτοκτόνησε γιατί είδε τη γυναίκα του αγκαλιά με τον DiCaprio!

14:33 25/6/2014 - Πηγή: AEK365

Μία τραγική και συγκλονιστική ιστορία με πρωταγωνίστρια ένα μοντέλο από την Αμερική και τον 40χρονο επιχειρηματία σύζυγό της σοκάρει το Χόλιγουντ.

Η 32χρονη Κέιτι Κλιάρι, η οποία ακολουθούσε καριέρα στο μόντελινγκ και συμμετείχε στο γνωστό αμερικανικό τηλεοπτικό παιχνίδι «Deal Or No Deal» αλλά και στο ριάλιτι «America's Next Top Model», είχε απαθανατιστεί από τους παπαράτσι στο πλευρό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στις Κάννες, τον περασμένο μήνα.

Πρόκειται για την εντυπωσιακή καλλονή με τα μακριά καστανά μαλλιά και το κοραλί φόρεμα στην

οποία ο διάσημος ηθοποιός μιλούσε συνεχώς στο αυτί.

Παράλληλα, κατά την παραμονή της στις Κάννες, η Κέιτι Κλίαρι εθεάθη να αποχωρεί από γνωστό κλαμπ συντροφιά και με άλλον ένα διάσημο ηθοποιό, τον Αντριάν Γκρενιέρ.

Σήμερα όμως, έγινε γνωστό ότι ο 40χρονος σύζυγός της Κλίαρι, Άντριου Στερν αυτοκτόνησε την Κυριακή, αυτοπυροβολώντας στο κεφάλι του.

Πηγές από το φιλικό του περιβάλλον αναφέρουν ότι υπέφερε από κατάθλιψη και μεγάλο στρες λόγω των προβλημάτων που είχε στο γάμο του -το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2010- και τα οποία επιδεινώθηκαν όταν είδε την εικόνα της γυναίκας του με τους δύο ηθοποιούς, να κάνει το γύρο του κόσμου.

Άλλοι πάλι ανέφεραν ότι είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα οποία, σε συνδυασμό με τη ταραχώδη συζυγική του ζωή, τον οδήγησαν στο να βάλει τέλος στη ζωή του στα 40 του χρόνια καθώς και ότι λίγο πριν αυτοκτονήσει είχε υποβάλλει αίτηση διαζυγίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα