Μαρτίνεθ: Κριτήριο τα δύο επόμενα ματς

21:05 3/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ισπανός προπονητής, δεν έκρυψε τις δυσκολίες που έχουν για την ομάδα του, δύο «κολλητά» ματς στο γήπεδο τέτοιων αντιπάλων. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι να φτιαχτεί μια ομάδα που θα παίζει το δικό της ποδόσφαιρο, σε όποιο γήπεδο και αν πηγαίνει.
«Αν θέλουμε φέτος να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο, πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία ότι πάμε σε ένα τέτοιο ματς χωρίς να διεκδικούμε κάτι. Αν κοιτάξετε τα τελευταία δέκα χρόνια δεν έχουμε νικήσει στην έδρα τους καμία εκ των Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Τσέλσι και Λίβερπουλ. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Έβερτον και συνέχισε:

«Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα πάμε και θα είμαστε ο εαυτός μας. Θα κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε. Δεν έχει σημασία ποιον αντιμετωπίζεις, πρέπει να είσαι πάντα κατάλληλα προετοιμασμένος για υψηλού επιπέδου παιχνίδια. Την Τετάρτη θα είναι ένα μεγάλο τεστ για μας».
Ο Μαρτίνεθ πάντως δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την ομάδα του, λέγοντας: «Έχουμε μόνο μια ήττα μέχρι στιγμής και αυτό μας δίνει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση. Προφανώς και στο "Όλντ Τράφορντ" θα είναι ένα τεστ για μας αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι γι' αυτό. Ανεξάρτητα με το πόσο θα μας πάρει αυτό, στόχος μας είναι να πηγαίνουμε σε κάθε γήπεδο, απέναντι σε κάθε ομάδα και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα