Μαρότα: Όλα λειτουργούν όπως πρέπει

16:42 25/9/2012 - Πηγή: AEK365

Το πλάνο του Αντρέα Ανιέλι είναι το σωστό και τα πράγματα κυλάνε όπως πρέπει στην Γιουβέντους υποστήριξε ο Τζουζέπε Μαρότα ο οποίος ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να είναι ήρεμοι και αισιόδοξοι για το μέλλον της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Σε δηλώσεις του ο γενικός αρχηγός της Γιουβέντους τόνισε: "Δεν πρόκειται να πω ονόματα για τα μεταγραφικά. Η ομάδα είναι δυνατή αλλά θα την ενισχύσουμε κι άλλο τον Ιανουάριο αν κρίνουμε ότι έτσι πρέπει να γίνει. Οι τιφόζι της Γιουβέντους πρέπει να είναι ήρεμοι και αισιόδοξοι καθώς το πλάνο που έχει ο πρόεδρος Ανιέλι είναι σωστό και όλα

λειτουργούν όπως πρέπει".
Όσο για το πώς πρέπει να δουλεύουν οι ιταλικές ομάδες, δήλωσε: " Το 2003 η Ιταλία ήταν πρώτη στη βαθμολογία της UEFA και είχε τρεις ομάδες στους ημιτελικούς του Champions League. Τώρα, σχεδόν δέκα χρόνια μετά, είμαστε στην 4η θέση της UEFA και θα πρέπει αυτό να αλλάξει. Η Γιουβέντους δείχνει πώς μπορείς να βελτιωθείς, το έδειξε με την κατασκευή του νέου γηπέδου από την οικογένεια Ανιέλι και όπως έχω ξαναπεί θα πρέπει οι ιταλικές ομάδες να επενδύσουν και στους πιτσιρικάδες".

Keywords
Τυχαία Θέματα