Σπανός: Γι’ αυτό δεν πήρα την ΑΕΚ

15:53 25/9/2012 - Πηγή: AEK365

Για το ενδιαφέρον της οικογένειάς του να πάρει την ΑΕΚ (το 2001 συγκεκριμένα) μίλησε ο Γιώργος Σπανός. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο sentra fm αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός, λέγοντας χαρακτηριστικά : «Προέρχομαι από παραγοντική οικογένεια, είναι γνωστό αυτό. Μικρός από τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες, αφού ο Ιωνικός τότε δεν έπαιζε στη Σούπερ Λιγκ ήμουν ΑΕΚ.

Είχαν γίνει επαφές πριν κάποια χρόνια επί Στάθη επαφές με την οικογένειά μου, δεν προέκυψε κάτι γιατί γι αν αναλάβεις μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Αυτές δεν υπήρχαν οπότε δεν προχώρησε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σπανού:

Για τον χθεσινό αγώνα: Η εικόνα του αγώνα όταν τη δεις με καθαρό μυαλό και μάτι και τις καθαρές ευκαιρίες στο ματς τις είχε ο Ατρόμητος, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα λάθος αχρείαστο, εν συνεχεία όμως και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε στοιχεία πολύ καλού συνόλου παίξαμε με μεθοδικότητα και πλάνο και είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλο γκολ και να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Για το αν είναι πολιτική το χαμηλό προφίλ του: Είναι θέμα χαρακτήρα, έτσι πρέπει να πορευτούμε αυτή είναι η φιλοσοφία μας, όχι μεγάλα λόγια, να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Επειδή είναι μακρύ το πρωτάθλημα και έχει και πλέι οφ θέλουμε να πηγαίνουμε σιγά σιγά και να δουλεύουμε. Σίγουρα μέσα στους στόχους είναι το ευρωπαϊκό εισιτήριο Τα πρώτα δείγματα γραφής δείχνουν ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της.

Για το πώς κυλάει η συνεργασία με τον Μπάγεβιτς: Κυλάει άψογα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, σαν διοίκηση προσπαθούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες σε προπονητή και παίκτες. Υπάρχουν διακριτοί ρόλοι στην ομάδα ο καθένας κάνει τη δουλειά του από το δικό του μετερίζι και δεν μπερδεύεται στα πόδια του άλλου. Από την αρχή έχουμε οριοθετήσει τους στόχους μας, θέλουμε να επαναλάβουμε την περυσινή χρονιά, θέλουμε να κερδίσουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο, να μπούμε κατ' αρχήν στα πλέι οφ, αν επαναλάβουμε τα περυσινά και ανεβούμε ένα σκαλί παραπάνω θα είναι σούπερ επιτυχημένη η χρονιά.

Για το αν είναι εφικτή η δεύτερη θέση: Η εικόνα των κατά τεκμήριο μεγάλων ομάδων δεν είναι αυτή που πρέπει. Βέβαια κανείς δεν βγήκε πρωταθλητής από την 4η αγωνιστική. Όμως, ο Ατρόμητος έχει κλείσει πολύ την ψαλίδα, δεν υπολείπεται απ' αυτούς σε αγωνιστικό κομμάτι, αλλά θέλουμε να πηγαίνουμε βήμα - βήμα.

Για το πότε δέχτηκε την πρώτη «ένεση» με το ποδόσφαιρο: Προέρχομαι από παραγοντική οικογένεια, είναι γνωστό αυτό. Μικρός από τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες, αφού ο Ιωνικός τότε δεν έπαιζε στη Σούπερ Λιγκ ήμουν ΑΕΚ. Είχαν γίνει επαφές πριν κάποια χρόνια επί Στάθη επαφές με την οικογένειά μου, δεν προέκυψε κάτι γιατί γι αν αναλάβεις μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Αυτές δεν υπήρχαν οπότε δεν προχώρησε.

Γιατί ασχολήθηκε με τη Χαλκηδόνα:

Ανήκω στη δεύτερη κατηγορία για μένα και την οικογένειά μου το

Keywords
Τυχαία Θέματα