Μαρκίζιο: Το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς

13:35 20/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στο Τορίνο κόντρα στην Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Γιουβέντους δίνει το κρισιμότερο και σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς όπως υποστήριξε ο Κλαούντιο Μαρκίζιο ο οποίος υπογράμμισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν φοβούνται την Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Σε συνέντευξη Τύπου ο διεθνής μέσος τόνισε: "Είναι το κρισιμότερο, το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Θέλουμε να προκριθούμε και καλούμαστε να δώσουμε τα πάντα. Δεν είμαστε κουρασμένοι από τους αγώνες, ίσα-ίσα που αυτά τα ματς σου δίνουν περισσότερη ενέργεια. Η Τσέλσι είναι πιο έμπειρη από εμάς, αλλά η Γιουβέντους

απέδειξε και στο πρώτο παιχνίδι πως μπορεί να τους κοιτάξει στα μάτια. Δεν τους φοβόμαστε".
Για τους πιο επικίνδυνους παίκτες της Τσέλσι, ο Μαρκίζιο δήλωσε: "Η Τσέλσι στηρίζεται στο σύνολο. Όλοι τους είναι καλοί και όλοι μπορούν να μας κάνουν την ζημιά. Πρέπει να προσέξουμε τα στημένα γιατί είναι ψηλοί και δυνατοί παίκτες. Αν και απαιτείται απόλυτη προσοχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αν θέλουμε να κερδίσουμε".
Στον πάγκο της Τσέλσι κάθεται ένας Ιταλός, ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, με τον Μαρκίζιο να δηλώνει: "Χάρηκα για όσα πέτυχε πέρσι, αφού είναι συμπατριώτης μου. Αλλά φέτος ελπίζω να μην του δώσουμε την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο τους. Ελπίζω να τους κερδίσουμε. Ας νικήσουν στην Αγγλία τίτλους, στην Ευρώπη πρέπει να περάσουμε εμείς".

Keywords
Τυχαία Θέματα