Μαρινάκης σε Τζιμπούρ: Μην πας στον ΠΑΟΚ

14:05 7/7/2013 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ράφικ Τζιμπούρ να έχει δεχτεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ με τον Μαρινάκη να μην θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο ο Αλγερινός επιθετικός να μετακομίσει στην Τούμπα. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα METROSPORT, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τον Τζιμπούρ και του

ζήτησε να μην πάει στον ΠΑΟΚ.
Ο Τζιμπούρ, όλα δείχνουν πως, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα του λιμανιού και την επόμενη σεζόν με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για άτυπη συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών σύμφωνα με την οποία σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής πάει σε ομάδα του εξωτερικού, ο Ολυμπιακός να εισπράξει 1.5 εκ. ευρώ.
Πάντως μέχρι στιγμής το θέμα του συμβολαίου δεν έχει ξεκαθαριστεί με τον Τζιμπούρ να επιμένει πως δεν έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, τον Ολυμπιακό να υποστηρίζει το αντίθετο και πληροφορίες να κάνουν λόγο για μη κατάθεση συμβολαίου στην ΕΠΟ.
Για τον Τζιμπούρ ενδιαφέρον έχουν δείξει η Ρούμπιν Καζάν καθώς και τούρκικες ομάδες ενώ, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, γνωστός Έλληνας ατζέντης, συναντήθηκε με τον Τζιμπούρ και του είπε πως αν κάνει μερικές ημέρες υπομονή, θα του φέρει πρόταση από την Σεβίλλη ή και από άλλη ισπανική ομάδα, με ετήσιες αποδοχές 1,5 εκ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα