Μαρί Λεπέν: Διώξτε τον Μπενζεμά από την Εθνική

13:04 20/3/2013 - Πηγή: AEK365

Λίγες μέρες αφότου ο Καρίμ Μπενζεμά αποκάλυψε πως δεν έχει τραγουδήσει ποτέ τον εθνικό ύμνο σε αγώνα της Εθνικής Γαλλίας, το "Εθνικό Μέτωπο" της Μαρί Λεπέν εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά την αποπομπή του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης από την εθνική ομάδα.
Μάλιστα, στην ανακοίνωση ο Μπενζεμά χαρακτηρίζεται ως ένας "ακριβοπληρωμένος μισθοφόρος που με την συμπεριφορά του αμαυρώνει την εικόνα της ομάδας".
Το γαλλικό ακροδεξιό μέτωπο έχει αναμειχθεί

και στο παρελθόν σε ποδοσφαιρικά ζητήματα με τον σύμβουλο για αθλητικά θέματα, Ερίκ Νταμάρ, να αναρωτιέται πρόσφατα γιατί η Παρί Σεν Ζερμέν εξακολουθεί να αποκαλείται γαλλική ομάδα από την στιγμή που έχει εξαγοραστεί από επιχειρηματικό όμιλο του Κατάρ. Ο ίδιος ο Νταμάρ είχε επιτεθεί και κατά του Φρανκ Ριμπερί γιατί ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε εκφράσει την συμπάθεια του για την εθνική ομάδα της Αλγερίας.
Υπενθυμίζεται επίσης πως το 1996 ο, τότε, ηγέτης του "Εθνικού Μετώπου" Ζαν Μαρίν Λεπέν είχε εκφράσει την αντίθεση του στην πρόσκληση ξένων ποδοσφαιριστών που βαφτίζονται, όπως είχε πει, Γάλλοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα