Μάντζουκιτς: Μεγάλη ευχαρίστηση να κερδίζεις έτσι τη Ρεάλ

14:58 8/2/2015 - Πηγή: AEK365

Τέσσερα γκολ έβαλε η Ατλέτικο Μαδρίτης στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Μάριο Μάντζουκιτς να υποστηρίζει πως είναι μεγάλη ευχαρίστηση για την Ατλέτικο να κερδίζει τη μεγάλη της αντίπαλο με τέτοιο τρόπο.
Σε δηλώσεις του μετά το 4-0 ο Κροάτης επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης τόνισε: "Όλοι θέλαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε το παιχνίδι και τα καταφέραμε. Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση το γεγονός ότι νικήσαμε τη Ρεάλ με

τέτοιο τρόπο. Γενικά δεν έχει σημασία αν σκοράρω ή όχι, το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, όμως φυσικά και είμαι χαρούμενος που σκόραρα".
Ο Μάντζουκιτς έβαλε το τέταρτο γκολ της Ατλέτικο Μαδρίτης και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος δήλωσε: "Θέλουμε να συνεχίσουμε να πιέζουμε τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ στο πρωτάθλημα και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε ένα απόγευμα που εξελίχθηκε πολύ καλά για εμάς. Δεν δώσαμε τον παραμικρό χώρο στη Ρεάλ και όλα πήγαν σύμφωνα με το πλάνο μας από την αρχή του αγώνα".
Για το γεγονός πως η Ρεάλ έδωσε παιχνίδι μεσοβδόμαδα, ο Μάντζουκιτς δήλωσε: "Αυτό δούλεψε εναντίον τους και υπέρ μας. Ξέραμε ότι με τους φιλάθλους μας να μας υποστηρίζουν, είμαστε πολύ δυνατοί και το δείξαμε με τον καλύτερο τρόπο. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τους χώρους που αφήνει πίσω η Ρεάλ. Προσαρμοστήκαμε γρήγορα στο παιχνίδι και βρήκαμε τους χώρους που θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε τη Ρεάλ. Ο προπονητής έδειξε γιατί είναι ο καλύτερος. Ό,τι μας είπε βγήκε στο γήπεδο.
Υπήρξαν φορές φέτος που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τη Ρεάλ. Δεν έχουν αλλάξει πολλά από εκείνα τα παιχνίδια, όμως άλλαξε η αυτοπεποίθηση μας και έτσι όλα πήραν το δρόμο τους. Έχουμε καθαρό μυαλό και μια δυνατή ομάδα. Ξέραμε ότι αν ακολουθούσαμε ότι κάναμε στις προπονήσεις, η νίκη θα ερχόταν. Καταφέραμε να κρατήσουμε δυνατό ρυθμό σε όλο το παιχνίδι. Όταν πιάνουμε τέτοια απόδοση, είναι δύσκολο να μας κερδίσει κάποιος. Νομίζω ότι πρέπει να πιστωθεί περισσότερο η Ατλέτικο τη νίκη και όχι να ασκηθεί κριτική στη Ρεάλ".

Keywords
Τυχαία Θέματα