Βαριά ήττα για την ΑΕΚ

12:56 8/2/2015 - Πηγή: AEK365

Παρά το καλό ξεκίνημα, τελικά η ΑΕΚ δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική και γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ. Η Ένωση, παραδόθηκε στον ΠΑΟΚ, που με ένα απίστευτο Αλβανό πήρε τη νίκη με και κλείδωσε ουσιαστικά τη 2η θέση της κανονικής διάρκειας.

Το ματς

Αρκετά δυνατό ξεκίνημα πραγματοποίησε η ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ έδειχνε

να μην έχει βρει τα πατήματά του και οι «κιτρινόμαυροι» με καλές ενέργειες έχτισαν γρήγορα μια διαφορά (6-2), ωστόσο κάποια κενά στην άμυνα έδωσαν τη δυνατότητα στους Θεσσαλονικείς να μειώσουν και να περάσουν μπροστά (8-9). Από εκεί και πέρα η επίθεση της ΑΕΚ έδειξε να αντιμετωπίζει πρόβλημα, ενώ μεγάλο... πονοκέφαλο δημιούργησε ο Αλβανός που ήταν ασταμάτητος. Έτσι, το ημίχρονο βρήκε την Ένωση να μένει πίσω στο σκορ με 9-15.
Στην επανάληψη ήρθε η ολική κατάρρευση για την ΑΕΚ. Τα προβλήματα σε επίθεση και άμυνα έδωσαν τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να ξεφύγει ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη να μην μπορεί να ακολουθήσει. Τίποτα δεν λειτούργησε καλά,με αποτέλεσμα να έρθει μια φυσιολογική ήττα με 33-22.

Keywords
Τυχαία Θέματα