Μάντζιος: Ευχάριστη έκπληξη η ΑΕΚ

11:35 12/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ είναι μόνη πρώτη στην βαθμολογία μετά τις πέντε σερί νίκες με τον Άκη Μάντζιο να υποστηρίζει πως η ΑΕΚ είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και να επισημαίνει την καλή δουλειά που κάνει ο Νίκος Κωστένογλου υπογραμμίζοντας ωστόσο πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

θα είναι εκείνοι που θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

Σε δηλώσεις του στον NOVASPORTS FM 94.6, ο προπονητής του Νέου Πανιωνίου τόνισε για την εξέλιξη του πρωταθλήματος: "Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα πάνε μέχρι το τέλος. Ευχάριστη έκπληξη είναι η ΑΕΚ. Έχει κάνει καλή δουλειά ο Κωστένογλου. Αλλά Ολυμπιακός και παναθηναϊκός θα πάνε μέχρι το τέλος. Δεν βλέπω να χάνουν εύκολα βαθμούς στα παιχνίδια που ακολουθούν".

Ο Μάντζιος μίλησε και για το χθεσινό παιχνίδι του Νέου Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό και στάθηκε κυρίως στο πέναλτι που κέρδισε ο Σεμπάστιαν Λέτο και με το οποίο οι "πράσινοι" ισοφάρισαν σε 1-1 με τον προπονητή του Νέου Πανιωνίου να υποστηρίζει: "Νομίζω ότι περισσότερο το κέρδισε ο Λέτο παρά το έκανε ο Κβιρκβέλια".

Όσο για την ήττα του Νέου Πανιωνίου με 2-1, ο Μάντζιος δήλωσε: "Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ καλή και γρήγορη ομάδα. Δεν μπορούσαμε να πρεσάρουμε ψηλά, γιατί αυτός ο Παναθηναϊκός μπορεί να σε διαλύσει αν σε βρει ανοικτό πίσω! Ωστόσο, η εικόνα του παιχνιδιού χθες ήταν άλλη με έναν Παναθηναϊκό που έκανε μόλις δυο φάσεις. Το ματς πήγαινε όπως θέλαμε εμείς, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ σε τέτοιο χρονικό σημείο που έκρινε τελικά και το αποτέλεσμα".

Για την συνέχεια του Νέου Πανιωνίου, ο Μάντζιος δήλωσε: "Πρώτος στόχος είναι να σωθεί οικονομικά η ομάδα. Βέβαια, η εικόνα της έχει αλλάξει στα τελευταία παιχνίδια. Έχουμε καλή παρουσία. Υπάρχουν προβλήματα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχουν. Δεν ξέρουμε αν θα φύγουν παίκτες. Το μόνο που ξέρω είναι για τον Κουμορτζί που ναι, είναι κοντά σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το υπάρχον υλικό".

Όσο για τα νέα παιδιά, ο προπονητής του Νέου Πανιωνίου τόνισε: "Ταλέντα υπάρχουν αλλά το ζητούμενο είναι να έχουν διάρκεια. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε άμεσα στα βαθιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα