Μαντσίνι: Στο τέλος κάναμε πολλά λάθη

10:35 19/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την ευκαιρία να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" έχασε η Μάντσεστερ Σίτι η οποία παρότι προηγήθηκε δυο φορές τελικά ηττήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης με 3-2 εξαιτίας των πολλών λαθών στο τέλος σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Παράλληλα υπογράμμισε την ανάγκη για νίκη στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ καθώς, όπως είπε, στόχος της Μάντσεστερ Σίτι φέτος είναι η πρόκριση στους "16".

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε:

"Μετά το 2-1 δώσαμε πολύ χώρο στην Ρεάλ, αγωνιστήκαμε πολύ κλειστά και το πληρώσαμε. Δεν ήθελα να μείνουμε τόσο πίσω, αλλά να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε ψηλά. Πιστεύω πως ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο και δεν είναι εύκολο πράγμα να προηγηθείς με 2-1 στο ‘Μπερναμπέου'. Στο τέλος κάναμε πολλά λάθη".
Για την συνέχεια του ομίλου, ο Μαντσίνι δήλωσε: "Εξακολουθώ να πιστεύω στην πρόκριση. Έχουμε ακόμη πέντε ματς και νομίζω πως και οι άλλες δυο ομάδες του ομίλου δεν θα νικήσουν στην Μαδρίτη. Είναι σημαντικό για μας να νικήσουμε το επόμενο ματς με την Ντόρτμουντ. Θα είναι δύσκολο γιατί πρόκειται για μια καλή ομάδα, αλλά φέτος θέλουμε να προκριθούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα