Μαντσίνι: Σε 4 μέρες θα έχει κλείσει ο Τέβες

13:17 5/1/2012 - Πηγή: AEK365

Με την ελπίδα να υπάρξει συμφωνία με μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Κάρλος Τέβες, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι υποστήριξε πως μέσα στις επόμενες τέσσερις μέρες ο Αργεντινός επιθετικός θα έχει "κλείσει" σε ομάδα και θα αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Κυπελλούχου Αγγλίας τόνισε: "Για τον Τέβες ενδιαφέρονται τουλάχιστον δύο-τρεις ομάδες από την Ιταλία, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Γαλλία. Ελπίζω να υπάρξει συμφωνία, διότι

αυτό θα είναι καλό τόσο για εμάς, όσο και για τον παίκτη που θα επιστρέψει σε αγωνιστικό ρυθμό. Θεωρώ πως μέσα στις επόμενες τέσσερις ημέρες θα έχει κλείσει σε κάποια ομάδα".

Στην συνέχεια ο Μαντσίνι αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει την περίοδο του Ιανουαρίου η Μάντσεστερ Σίτι επισημαίνοντας τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Όπως είπε ο Ιταλός τεχνικός: "Θα πρέπει να πουληθούν τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές και μόνο τότε θα ψάξουμε κάτι στις μεταγραφές. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποιον, αλλά πρώτα θα πρέπει να προχωρήσουμε σε αποχωρήσεις. Η αποχώρηση του Τουρέ για το Κόπα Άφρικα είναι μια σημαντική απώλεια. Νομίζω πως αν κινηθούμε για κάποιον ποδοσφαιριστή, αυτό θα γίνει για τη μεσαία γραμμή. Ο Ντε Ρόσι είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Ωστόσο αγωνίζεται σε μια σπουδαία ομάδα όπως είναι η Ρόμα και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να τον κάνουμε δικό μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα