«Τέλος» ο Φερνάντεζ για Πανιώνιο

12:47 5/1/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από τρεις εβδομάδες παράτασης, ο Νέος Πανιώνιος αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Ντάριο Φερνάντεζ με τον Αργεντινό μέσο να μην δίνει απάντηση στην πρόταση της ομάδας της Νέας Σμύρνης ζητώντας συνεχώς αναβολή. Μάλιστα η ΠΑΕ υποστηρίζει πως με την στάση του ο ποδοσφαιριστής ήθελε να βρει σε κάποια άλλη ομάδα ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Μετά την λήξη της τρίτης εβδομαδιαίας παράτασης που ο ίδιος είχε ζητήσει η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόσυρση

της πρότασης που είχε καταθέσει στον Ντάριο Φερνάντεζ για συμβόλαιο συνεργασίας 1.5 έτους. Μια πρόταση που την δεδομένη χρονικά στιγμή αποτελούσε και υπέρβαση για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας μας. Όμως η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θεώρησε υποχρέωση της να δώσει την δυνατότητα στον Ντάριο Φερνάντεζ να επιστρέψει στην «ομάδα της καρδιάς του».
Ο ίδιος όμως φαίνεται πως εκλαμβάνει την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ως ευκαιρία να διαπραγματευτεί καλύτερο συμβόλαιο σε άλλη ομάδα, σε άλλη χώρα, σε άλλη... ήπειρο.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει στον αγωνιστικό σχεδιασμό της, χωρίς να περιμένει τον Ντάριο Φερνάντεζ, στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Keywords
Τυχαία Θέματα