Μαντούρο: Ελπίζω να επιστρέψω γρήγορα

17:34 11/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μαντούρο αρχικά μίλησε για την εκδήλωση και την αγάπη που δέχτηκε από τον κόσμο: Είναι καλά, έρχεται πολύς κόσμος και νέος κόσμος. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και χρειάζεται τον κόσμο του.

Για τα συνεχόμενα ματς και αν πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει: Είναι πολλά παιχνίδια και χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Είναι ευχάριστο αν θα επιστρέψουν οι τραυματίες της ομάδας. Σχετικά με την αποθεραπεία μου πάει καλύτερα από ότι περιμέναμε. Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να αρχίσω προπονήσεις. Μιλάω

με τους γιατρούς και ελπίζω να τα καταφέρω και να μπω την επόμενη εβδομάδα και να βοηθήσω άμεσα την ομάδα μου.

Για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου: Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί προερχόμαστε από δύο νίκες με 4-0 που μας έδωσαν αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικά αυτά τα παιχνίδια για τη συνέχεια γιατί ακολουθούν πολλοί αγώνες και έχουμε δύσκολο πρόγραμμα.

Για τον προπονητή του ΠΑΟΚ: Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Κοιτάει κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, μας βλέπει σαν παιδιά του. Ενδιαφέρεται για εμάς και μας το δείχνει και μας το λέει καθημερινά.

Για το αν πιστεύει ότι σε νέο στραβοπάτημα θα επιστρέψει η έντονη κριτική: Δε νομίζω ότι πρέπει να γίνει αυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει μεγάλες ευθύνες. Πρέπει αν έρθει ένα κακό αποτέλεσμα να ανταπεξέλθει άμεσα και να γυρίσει το κλίμα. Να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε.

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ ή αν μπορεί η ομάδα να τα καταφέρει: Φυσικά και μπορούμε. Όταν είμαστε αυτοί που πρέπει κερδίζουμε κάθε αντίπαλο και το έχουμε δείξει. Αν δεν είμαστε μπορούμε να χάσουμε. Έχουμε τις δυνατότητες και θα πρέπει να τις δείξουμε. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα