Ο Τζόρβας κορυφαία μεταγραφή στην Ινδία!

16:38 11/9/2014 - Πηγή: AEK365

Η ιστοσελίδα sportskeeda της Ινδίας παρουσίασε τη λίστα με τους ξένους που πήραν μεταγραφή στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της χώρας και ως κορυφαία μεταγραφή κρίθηκε αυτή του Αλέξανδρου Τζόρβα στην NorthEast United.
Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα σημειώνονται τα εξής: "Ο 32άχρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε σε όλα τα λεπτά του Μουντιάλ του 2010 και επίσης ήταν μέλος της Εθνικής Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012. Ο Τζόρβας φέρνει ποιότητα και εμπειρία στη νέα

του ομάδα. Κέρδισε το πρωτάθλημα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό και αγωνίστηκε στην Ιταλία με Παλέρμο και Τζένοα.
Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Αθηνών. Θα είναι ένας από τους τρεις μουντιαλικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, μετά τους Τζοάν Καπντεβίλα και Κόρνελ Γκλεν".
Συνολικά 49 ποδοσφαιριστές επέλεξαν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Ινδίας τον τελευταίο μήνα και στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Βέλγος, Κρίστοφ φαν Χάουτ, που αγωνίζεται στην Ντελχί Ντίναμος και στην τρίτη θέση ο Μάνουελ Φρίντριχ που αγωνίζεται στην Μουμπάι Σίτι.
Στην τέταρτη βρίσκεται ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, ο Μπρούνο Τσιρίλο, που αποτελεί μέλος της Πούνε Σίτι. Την τελευταία θέση των κορυφαίων πέντε μεταγραφών στο πρωτάθλημα Ινδίας καταλαμβάνει ο Μπόρχα Φερνάντεθ, που ανήκει στην Ατλέτικο Κολκάτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα