Μαντούκα: Εύκολες οι υποσχέσεις, δύσκολες οι πράξεις

11:34 17/10/2013 - Πηγή: AEK365

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ αναγνωρίζουν πως η κυπριακή ομάδα δεν έχει παίξει το ποδόσφαιρο που θέλει όπως υπογράμμισε ο Γκουστάβο Μαντούκα ο οποίος θεωρεί πως οι κακές μέρες ανήκουν στο παρελθόν και σημείωσε πως οι υποσχέσεις είναι εύκολες αλλά το δύσκολο είναι να υλοποιούνται.
Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΑΠΟΕΛ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ενόψει του παιχνιδιού με τον Ερμή για την 6η αγωνιστική.
Αναλυτικά
«Όλα

τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Από την αρχή του πρωταθλήματος, όχι μόνο αυτά που θα ακολουθήσουν. Γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε ακόμα επιτύχει τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή, ενώ παράλληλα δεν παίξαμε και το ποδόσφαιρο που θα θέλαμε, περνώντας έτσι δύσκολες μέρες, οι οποίες όμως ανήκουν στο παρελθόν πλέον.
Είναι εύκολο να υπόσχεσαι πράγματα με τα λόγια αλλά είναι δύσκολο να υλοποιούνται οι υποσχέσεις αυτές και μέσα στο γήπεδο, ούτως ώστε να μείνουν και οι οπαδοί μας ευχαριστημένοι.
Είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα αλλάξουν αρκετά σύντομα και μόνο τα καλά αποτελέσματα θα μας φέρουν και πάλι αυτοπεποίθηση που θέλουμε για να δουλέψουμε και υποσχόμαστε πως θα δουλέψουμε αρκετά σκληρά μέσα στις επόμενες μέρες ώστε να ανεβεί η αυτοπεποίθηση όλων μας.
Στις δύσκολες στιγμές όμως είναι που ξεχωρίζουν οι "δυνατοί" και αυτοί που μπορούν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες και πιστεύω πως θα αφήσουμε πίσω το κακό ξεκίνημα που είχαμε σε αυτή την σεζόν.
Όπως είπα και προηγουμένως είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί, θα αρχίσουμε δουλειά, σκληρή δουλειά και τα πράγματα θα καλυτερεύσουν, δόξα το θεό είμαι καλά, ξεπέρασα τον τραυματισμό μου και επιτέλους μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και μέσα στο γήπεδο και θα ξεκινήσω να βοηθώ την ομάδα από το Σάββατο και είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα πανηγυρίσουμε μαζί όπως έγινε και πέρσι».

Keywords
Τυχαία Θέματα