Μανωλάς: Βλέπω την ΑΕΚ να ψάχνει για ΑΦΜ!

12:11 1/2/2012 - Πηγή: AEK365

Σοκαριστικές και άκρως ανησυχητικές δηλώσεις του Στέλιου Μανωλά για το μέλλον της ΑΕΚ. Με αφορμή ερώτηση που του τέθηκε από τον ΝOVAΣΠΟΡ Fm αν μπορεί ο ανηψιος του Κώστας, να ανανεώσει με την ΑΕΚ, ο Στέλιος είπε, απογοητευμένος:
«Μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να μην υπάρχει ΆΕΚ, τι πρόταση

ανανέωσης να του κάνουν. Ο πρόεδρος λέει ότι πουλάει τα πάντα. Δεν έχει δικαίωμα η ΑΕΚ να κάνει μεταγραφές. Δεν έχει δικαίωμα να ανεβάσει παίκτες από την Β' ομάδα. Μακάρι να λυθούν τα προβλήματα. Δεν υπάρχει σωτηρία για την ομάδα. Όταν τα έλεγα πριν από δύο χρόνια τώρα τα λένε αφού έχουν βουλιάξει. Τα χρήματα που χρωστάει η ΑΕΚ είναι πάρα πολλά. Τώρα είναι σε χειρότερη κατάσταση από το 2004.
Το σχέδιο του κ. Τροχανά μπορεί να λειτουργήσει μόνο για το γήπεδο. Να τη στηρίξω την προσπάθεια αλλά πως αφού δεν έχω τα χρήματα. Ποιος θα επενδύσει; Σε τι; Τι να λέμε, απλώς για να κοροϊδεύουμε τον κόσμο; Είμαι πολύ απαισιόδοξος. Την ομάδα την βλέπω να ψάχνει για ΑΦΜ. Μακάρι να σωθεί. Εμείς πώς να βοηθήσουμε».

Νωρίτερα είχε αναφερθεί στο θέμα που προέκυψε με την Έβερτον και γιατί δεν αποδέχθηκε ο Κώστας Μανωλάς την πρόταση που του έγινε: «Είναι αλήθεια ότι λόγω της πορείας της Εθνικής πολλές ομάδες από το εξωτερικό δείχνουν ενδιαφέρον για Έλληνες παίκτες. Έτσι και για τον Κώστα έχουν έρθει σκάουτερ και ομάδες να τον δουν. Μια από αυτές ήταν και η Έβερτον.

Αρχικά είχε γίνει μια προσέγγιση από τον Θεόφιλο Καρασαβίδη αλλά για ομάδα από την Ιταλία και στη συνέχεια ακούστηκε για την Έβερτον. Εμείς απαντήσαμε ότι δεν είναι ελεύθερος και εφόσον συμφωνήσει η ΑΕΚ προχωράμε. Φυσικά και είναι τιμή να ενδιαφέρεται μια ομάδα από την Πρέμιερ Λιγκ για τον Κώστα.

Η αλήθεια είναι όμως ότι τίποτα δεν έγινε με ορθόδοξο τρόπο και για τον λόγο αυτό δεν έγινε η μεταγραφή. Επίσης πρόβλημα αποτέλεσε η στάση της ομάδας που δεν ήταν ξεκάθαρη.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Εμείς δεν είχαμε ειδοποιήσει κανέναν μάνατζερ να μιλάει για λογαριασμό μας. Είχαμε πει στην ΑΕΚ ότι εάν θέλει να πουλήσει τον Κώστα για να πάρει και χρήματα που τα έχει ανάγκη, να το κάνει. Επίσης, ότι εφόσον είναι κανονικό το ενδιαφέρον της Έβερτον να πάμε και να μιλήσουμε. Ο Καρασαβίδης όμως έφερε μια πρόταση που ουσιαστικά ήταν δική του.

Η πρόταση αυτή και το ενδιαφέρον της Έβερτον ήρθε δύο ημέρες πριν το τέλος των μεταγραφών. Μας το
είπε η ΑΕΚ, αλλά εμείς πρόταση δεν είδαμε. Ο Θεόφιλος έφερε έναν φάκελο με φωτοτυπία του συμβολαίου του Βέλλιου, του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας και ένα χαρτί Α4 που δεν είχε ούτε μια σφραγίδα
πάνω του.

Εγώ εκνευρίστηκα. Του είπα ότι δεν μπορώ αυτό να το θεωρήσω σοβαρό. Αμέσως μετά διακόψαμε. Στη συνέχεια πήρε ένας Ιταλός μάνατζερ που συνεργάζεται με τον Θεόφιλο. Συζητήσαμε μαζί του και του είπαμε να μας δείξει την επίσημη πρόταση. Εμείς δεν ξέρουμε ακόμη εάν η ΑΕΚ συμφώνησε με την Έβερτον.

Κανονικά η Έβερτον εξουσιοδοτεί ένα άτομο και η ΆΕΚ δίνει άδεια. Σε εμάς δεν ήρθε καμία εξουσιοδότηση από πουθεν

Keywords
Τυχαία Θέματα