Αλλαγή σελίδας στη Λιντς

18:32 21/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η 21η Δεκεμβρίου είναι ιστορική μέρα για τη Λιντς, η οποία πλέον αλλάζει πορεία. Το πρωί υπήρξαν ανακοινώσει και στη συνέχεια, σε συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε από τους νέους ιδιοκτήτες της ομάδας, δόθηκε το πλάνο για την επόμενη μέρα. Η επενδυτική εταιρεία που εδρεύει στο Ντουμπάι δεν έχει σκοπό να ξοδέψει τρελά χρήματα, αλλά θέλει να φέρει σταθερότητα και να εξασφαλίσει ένα επιτυχημένο μέλλον. «Η Λιντς

είναι μια σπουδαία ομάδα με μεγάλη ιστορία και μια φανταστική βάση πάνω στην οποία μπορούμε να χτίσουμε. Εξετάσαμε διάφορους συλλόγους, αλλά η Λιντς ήταν πιο ελκυστική για τους παραπάνω λόγους.
Ελπίζουμε να φέρουμε πίσω την ατμόσφαιρα που παρατηρήσαμε την Τετάρτη στον αγώνα Κυπέλλου με την Τσέλσι. Αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό, η ατμόσφαιρα και ο κόσμος ήταν πραγματικά φανταστικά. Προφανώς θα χρειαστεί επένδυση και και δεν θα αγοράζαμε έναν τέτοιο σύλλογο αν δεν ήμασταν προετοιμασμένοι να επενδύσουμε. Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι δεν θα ξοδέψουμε τρελά χρήματα όπως κάποιοι άλλοι ιδιοκτήτες. Θέλουμε να κάνουμε σταθερή επένδυση και να κάνουμε τον σύλλογο επιτυχημένο. Έτσι απλά», δήλωσε ο Σάλεμ Πάτελ, μέλος του Δ.Σ της εταιρείας.

Ο διευθυντής Ντέιβιντ Χέι, δηλωμένος οπαδός της Λιντς, διέψευσε ότι θα αντικαταστήσει τον Κεν Μπέιτς στον προεδρικό θώκο στο τέλος της χρονιάς και ξεκαθάρισε ότι οι νέοι ιδιοκτήτες θα κρατήσουν τον Νέιλ Γουόρνοκ στην τεχνική ηγεσία. Παράλληλα, οι δύο άνδρες ξεκαθάρισαν ότι θέλουν να αγοράσουν ξανά στο όνομα του συλλόγου την ιστορική έδρα του, το Έλαντ Ρόουντ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, έχουν ήδη μεταφερθεί χρήματα στο σύλλογο και αναμένεται να δοθεί μπάτζετ και στον Γουόρνοκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα