Μακάι: Αναληθή όλα τα δημοσιεύματα

17:55 18/10/2013 - Πηγή: AEK365

Άπαντες στην Κάρντιφ προσπαθούν να... ξαναβρούν την ηρεμία τους, έπειτα απ' όσα συνέβησαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Από την κόντρα των παικτών με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Βίνσεν Ταν, για την εξασφάλιση ενός μπόνους βάσει συμμετοχών στο φινάλε της σεζόν, μέχρι την απόλυση του «δεξιού χεριού» του Μακάι, Ίαν Μούντι, για να προσληφθεί άτομο της εμπιστοσύνη του μεγάλου αφεντικού.
Ειδικά το τελευταίο, έγινε αφορμή για να προκύψει θέμα με το μέλλον του Μακάι στον πάγκο των «bluebirds», εκεί που όμως, θα παραμείνει, όπως ξεκαθαρίστηκε την περασμένη Δευτέρα

σε σύσκεψη που είχε με τους διοικούντες τον ουαλικό σύλλογο.
Τις μέρες, λοιπόν, που όλα ήταν ένα... μπάχαλο στην Κάρντιφ, ειπώθηκε και γράφτηκε ότι η διοίκηση είχε ζητήσει από τον προπονητή να παραιτηθεί, αλλά και πως ο ίδιος το είχε ήδη σκεφτεί μετά την απόλυση του Ίαν Μούντι, με τον οποίο έχουν φτιάξει το αξιόλογο ρόστερ της ομάδας.
«Λυπάμαι πολύ για όσα έχουν διαβάσει και έχουν βιώσει οι οπαδοί μας τον τελευταίο καιρό. Όλα ήταν αποτέλεσμα της απόλυσης του Μούντι. Τα τελευταία δυόμιση χρόνια που συνεργαστήκαμε με τον Ίαν, καταφέραμε να διαμορφώσουμε ένα εξαιρετικό ρόστερ και οφείλω να τονίσω πως το φετινό καλοκαίρι, δεν ξεπεράσαμε ούτε στο ελάχιστο το μπάτζετ που είχαμε στη διάθεσή μας. Θέλω επίσης να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε μου ζητήθηκε από τη διοίκηση να παραιτηθώ και ουδέποτε το σκέφτηκα εγώ από μόνος μου...» δήλωσε ο Μακάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα