Μάχη για το «σεντόνι»

10:52 4/5/2012 - Πηγή: AEK365

LIGA SAGRES 29η αγωνιστική

Την περασμένη εβδομάδα, η ισοπαλία της Μπενφίκα με την Ρίο Άβε, χάρισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Πόρτο και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο ποια ομάδα θα ακολουθήσει την πρωταθλήτρια στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της δεύτερης θέσης δυο αγωνιστικές πριν το τέλος.
Αυτή την στιγμή η Μπενφίκα είναι δεύτερη με 63 βαθμούς και έχει προβάδισμα έναντι της Μπράγκα που ακολουθεί με 59. Η Μπενφίκα το μόνο που χρειάζεται για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την δεύτερη θέση είναι να κερδίσει στο "Ντα Λουζ" την Λεϊρία

που έχει εδώ και καιρό αποχαιρετήσει την μεγάλη κατηγορία.
Έτσι λοιπόν η Μπράγκα δεν έχει και πολλές ελπίδες αλλά θα πρέπει να κερδίσει την Μπέιρα Μαρ για να μην χάσει και την 3η θέση καθώς καραδοκεί η Σπόρτινγκ Λισαβόνας που βρίσκεται πίσω της σε απόσταση 3 βαθμών με την ομάδα του Σα Πίντο να φιλοξενείται στο "Ντραγκάο" από την πρωταθλήτρια Πόρτο.
Τον βαθμό που ψάχνει για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την συμμετοχή της στο Europa league θα αναζητήσει η Μαρίτιμο στην έδρα της Ολιανένσε διαφορετικά, σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Γκιμαράες θα γίνει αγώνας μπαράζ. Η οποία Γκιμαράες φιλοξενείται από την Φεϊρένσε που δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής στην Liga Sagres
Σάββατο 22:30
Ακαντέμικα- Σετούμπαλ
Μπενφίκα-Λεϊρία
Πόρτο-Σπόρτινγκ
Φεϊρένσε-Γκιμαράες
Νασιονάλ-Ζιλ Βιθέντε
Ολιανένσε-Μαρίτιμο
Πάσος Φερέιρα-Ρίο Αβε
Μπράγκα-Μπέιρα Μαρ

Keywords
Τυχαία Θέματα