Marinakis diaitites skandala stimena

αα
Ο... αδικημένος ΟΣΦΠ και το ΣΦΠΟι προκλήσεις, οι συμπτώσεις και η... σωτηρία Αλαφούζου
Εντάξει, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε. Το ΣΦΠ θα μας σώσει. Το Σωματείο Φίλων Παναθηναϊκού, ντε. Είναι αβάφτιστο ακόμη, αλλά που θα πάει, θα μεγαλώσει και θα σαρώσει. Το είπε και ο μεγαλόψυχος πρόεδρος του ΟΣΦΠ (ναι, αυτουνού με το όμικρον μπροστά), ο οποίος συνεχίζοντας να παίζει
μόνος του δήλωσε ότι «θέλουμε να πετύχει η προσπάθεια των παραγόντων του Παναθηναϊκού. Δεν είναι καλό να μην υπάρχει δυνατός αντίπαλος. Θέλουμε δυνατό Παναθηναϊκό όπως και την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ».
Βέβαια ο άνθρωπος για τον οποίο έχει ζητηθεί η άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για τη συμμετοχή του στα πρωτοφανή σκάνδαλα στημένων αγώνων, δεν άργησε να επιβεβαιώσει ότι μόνο σε μια ομάδα θα μπορούσε να βρίσκεται. «Ο Παναθηναϊκός είχε καλύτερη διαιτησία. Εμείς δεν είχαμε καλές διαιτησίες στα ματς με τη Δόξα, την Ξάνθη και τον Αστέρα. Όταν μία ομάδα παίρνει τον τίτλο δεν είναι καλό να μιλάει συνέχεια για τη διαιτησία, όμως δεν μπορείς να αφήνεις ανεξέλεγκτα τα πράγματα».
Και κάπου εδώ να σημειώσουμε ότι συμπτωματικά, ο Πέτρος Κωνσταντινέας, ο μεσσήνιος διαιτητής που άφησε παραπονεμένο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού στο ματς με την Ξάνθη, έτυχε να δει τον φούρνο του να διαλύεται από εκρηκτικό μηχανισμό, ενώ ο ίδιος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό και λίγο αργότερα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 2-0 Δημήτρης Κύρκος από την Ηπειρο, έτυχε να μην ξανασφυρίξει αγώνα της Σούπερ Λίγκας έκτοτε. Προφανώς δεν έχει καμία σχέση το γεγονός ότι κατήγγειλε ότι δέχτηκε φραστική επίθεση από «μεγαλοπαράγοντα ομάδας» μετά τη λήξη του αγώνα. Το ποιος έκανε «ντου» στα αποδυτήρια, προφανώς ερευνάται από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς που όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν.
Οσο για τον Τάσο Παπαπέτρου, τον διαιτητή του Δόξα Δράμας – Ολυμπιακός 0-0, αυτός έμεινε δυο μήνες στο ψυγείο και επέστρεψε... δριμύτερος. Ετυχε βέβαια, κατά την επιστροφή του να κάνει ακόμη μια κακή διαιτησία, στο ματς Λάρισα – Πανσερραϊκός 0-1, όπου έγιναν τόσα «ανθρώπινα λάθη» που αποτέλεσαν την αφορμή να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης...
Με αυτές τις συμπτώσεις και τα όσα γίνονται στον ολοκάθαρο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, το ΣΦΠ και ο Γιάννης Αλαφούζος δεν χρειάζεται να ασχοληθούν. Οπως έδειξε φέτος ο Δημήτρης Γόντικας έχει το... know how να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις. Αφού το παραδέχτηκε (και το πιστεύει, στ’ αλήθεια) και ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ, ότι ο Παναθηναϊκός είχε καλύτερες διαιτησίες!
Keywords
Αναζητήσεις
marinakis stimena
Τυχαία Θέματα