Λυτρωτής ο Λεβαντόφσκι

23:43 18/9/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 4ος ΟΜΙΛΟΣ - 1η αγωνιστική

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΓΙΑΞ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ

Η Ντόρτμουντ ανταμείφτηκε για την καλή της εμφάνιση στο δεύτερο μέρος και με ένα γκολ του Λεβαντόφσκι πήρε τη νίκη απέναντι στον Άγιαξ. Εξαιρετικό το

πρώτο ημίχρονο στη Βεστφαλία με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικά και να δημιουργούν πολλές φάσεις. Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε δυνατά αλλά μετά το πρώτο τέταρτο ο Άγιαξ ισορρόπησε και είχε και αυτός τις ευκαιρίες του. Στην επανάληψη οι Ολλανδοί μπήκαν καλύτερα και πίεσαν αλλά γρήγορα η Ντόρτμουντ συνήλθε και στο 54' έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Ρόις. Τρία λεπτά μετά η Ντόρτμουντ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γκέτσι από τον Φαν Ράιν. Ο Χούμελς εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και ο Φερμέερ απέκρουσε. Οι Γερμανοί συνέχισαν την πίεση και στο 75' είχαν ευκαιρία με κεφαλιά του Λεβαντόφσκι. Στο 87' όμως ο Πολωνός δεν αστόχησε και μετά την μπαλιά του Πέρισιτς πέτυχε το γκολ που έψαχνε η Ντόρτμουντ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Πίστσεκ, Σμέλζερ, Κελ, Γκιντογκάν (89'Λάιτνερ), Γκέτσε (88'Σίμπερ), Ρόις, Μπλαστικόφσκι (73'Πέρισιτς), Λεβαντόφσκι.

ΑΓΙΑΞ: Φερμέερ, Αλντερβάιρελντ, Μοϊσάντερ, Μπλιντ, Φαν Ράιν, Πόουλσεν, Έρικσεν, Ντε Γιονγκ, Σανά (89'Σουλεϊμανί), Μπέριγκτερ, Μπάμπελ (79'Σκένε).

Keywords
Τυχαία Θέματα