Party η Παρί Σεν Ζερμέν!

23:43 18/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 1ος ΟΜΙΛΟΣ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 4-1
ΓΗΠΕΔΟ: Παρκ Ντε Πρενς
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Παρί Σεν Ζερμέν που επικράτησε με 4-1 της Ντναμό Κιέβου σε αυτή την πρώτη αγωνιστικ.η.
Πλάκα έκανε στο πρώτο μέρος η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Στο 19' ο Μενέζ κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Μίχαλικ και ο Ιμπραΐμοβιτς δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη από τη βούλα και έκανε το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε και το 2-0. Ο Τιάγκο Σίλβα εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα στην αντίπαλη περιοχή και με δεξί σουτ νίκησε τον Κόβαλ. Στο 32 η Παρί έκανε και το 3-0! Μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Άλεξ έπιασε μονοκόματο σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Έχοντας το 3-0 από το πρώτο μέρος η Παρί στην επανάληψη έριξε ρυθμούς και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από την Ντιναμό Κιέβου. Το μόνο που κατάφεραν οι Ουκρανοί ήταν να μειώσουν σε 3-1 στο 87' με τον Βελόσο. Το κερασάκι στην τούρτα για την Παρί ήρθε στο 91' όταν ο Χαβιέ Παστόρε διαμόρφωσε το τελικό 4-1!
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Κάρλο Αντσελότι): Σιρίγκου, Τιάγκο Σίλβα (81' Καμαρά), Άλεξ, Μάξουελ, Ζαλέ, Μενέζ (77' Νενέ), Ματουιντί, Σαντόμ, Βεράτι, Παστόρε, Ιμπραΐμοβιτς (73' Λαβέτσι).
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (Γιούρι Σέμιν): Κόβαλ, Ντανίλο Σίλβα, Μίχαλικ (45' Μπετάο), Ταϊβό, Καχερίντι, Βελόσο, Γιαρμολένκο, Γκαρμάς (53' Βουκόγεβιτς), Κράνιτσαρ (77' Χουσίεφ) Ντεγιέ, Ράφαελ

Keywords
Τυχαία Θέματα