Λύτρωση στο 120’ για Ίντερ

00:35 16/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΙΝΤΕΡ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 2-2 (3-2 παρ.)
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Δραματική πρόκριση με 3-2 στην παράταση πήρε η Ίντερ κόντρα στην Μπολόνια.

Στο 5ο λεπτό ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε την κεφαλιά του Μορλέο, όπως έκανε κι ένα λεπτό μετά ο Αλιάρντι σε σουτ του Γκουαρίν, ενώ στο 16' η κεφαλιά του Σιλβέστρ πέρασε μόλις άουτ. Στο 20' το σουτ του Ντιαμάντι ανησύχησε τν Χαντάνοβιτς, ενώ στο 27' και στο 32' οι

Πασκουάτο και Κασάνο αστόχησαν από κοντά. Τελικά στο 34' ο Κασάνο έβγαλε στον Γκουαρίν στο ύψος του πέναλτι κι εκείνος άνοιξε το σκορ για την Ίντερ. Στο 41' ο Χαντάνοβιτς είπε όχι στον Τζιλαρντίνο, ενώ στο 44' το σουτ του Ντιαμάντι πέρασε λίγο άουτ.

Στο 50' ο Χαντάνοβιτς είπε όχι σε σουτ του Ντιαμάντι, όπως έκανε και ο Αλιάρντι σε σουτ του Παλάσιο στο 73'. Η Ίντερ έκανε τελικά το 2-0 στο 77' με όμορφο σουτ του Παλάσιο, αλλά τρία λεπτά μετά ο Ντιαμάντι με επίσης ωραίο σουτ, μείωσε σε 2-1. και πριν προλάβει να συνέλθει η Ίντερ, στο 82' η κεφαλιά του Τζιλαρντίνο σταμάτησε στο δοκάρι του Χαντάνοβιτς και 2 λεπτά μετά η Μπολόνια έφερε στα ίσα το ματς. Ο Γκαμπιαντίνι βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και μετά από σέντρα έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Ρανόκια, ο οποίος στο 90' είδε την κεφαλιά του να περνά μόλις άουτ.
Στο 98' ο Αλιάρντι απέκρουσε την κεφαλιά του Παλάσιο, ενώ στο 110' ο Ζανέτι σημάδεψε το δοκάρι του Αλιάρντι. Στο 116' η κεφαλιά του Γκαμπιαντίνι πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 118' ο Χαντάνοβιτς απόκρουσε το πλασέ του ίδιου παίκτη. Η Ίντερ λυτρώθηκε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης με γκολ του Ρανόκια.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ρανόκια, Ζουάν, Σιλβέστρ, Τζόναθαν (87' Μουντιγκάγι), Μπενάσι (46' Καμπιάσο), Ζανέτι, Γκουαρίν, Περέιρα, Ρόκι (60' Παλάσιο), Κασάνο.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Αλιάρντι, Μότα, Σόρενσεν, Πορτανόβα, Μορλέο, Άντονσον (70' Κονέ), Πέρες, Γκουαράντε (46' Πατζιέντζα), Ντιαμάντι, Πασκουάτο (54' Γκαμππιαντίνι), Τζιλαρντίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα