Η απόλυτη πρωταγωνίστρια των Όσκαρ είναι 9 ετών! (VIDEO)

23:16 15/1/2013 - Πηγή: AEK365

Αν και πολλοί είναι λαμπεροί πρωταγωνιστές που και φέτος περιμένουν να ακούσουν το όνομά τους στην απονομή των Όσκαρ, σίγουρα τις εντυπώσεις όλων έχει κλέψει η μικρή Κουβενζανέ Γουόλις (Quvenzhané Wallis), η οποία στα 9 της έγινε η μικρότερη υποψήφια για Όσκαρ

Καλύτερου 'Α γυναικείου ρόλου!

Η Κουβανζάνε είναι η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Τα Μυθικά Πλάσματα Του Νότου» και μάλιστα όταν έπαιζε στην ταινία ήταν μόλις έξι ετών!

Η Κουβανζάνε, που χαιδευτικά τη φωνάζουν Νέιζι, γεννήθηκε στη Χούμα της Λουιζιάνα, κόρη μιας δασκάλας και ενός οδηγού φορτηγού και αμέσως εντυπωσίασε τους παραγωγούς της ταινίας που έψαχναν για μια εξάχρονη πρωταγωνίστρια με τσαγανό! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ξεχώρισε αμέσως ανάμεσα σε 3.000 άλλα συνομήλικα κορίτσια. Ο σκηνοθέτης Μπεν Ζέιτλιν, δήλωσε ότι μόλις είδε τη μικρή Γουόλις κατάλαβε αμέσως ότι βρήκε αυτό που έψαχνε και άλλαξε το σενάριο της ταινίας έτσι ώστε να μπορέσει να χωρέσει την έντονη προσωπικότητά της.

«Είναι απλά συναρπαστικό να την παρακολουθείς», δήλωσε ο Μάικλ Γκότβαλντ, ένας από τους παραγωγούς της ταινίας που συμμετείχε στην αναζήτηση της πρωταγωνίστριας.

Στην ταινία, η οποία αφηγείται τη δύσκολη ζωή σε μια κοινότητα στο Δέλτα του Μισσισιπή, η Νέιζι ως "Χασπάπι" κλέβει πραγματικά την παράσταση και γεμίζει το φακό.

Η Νέιζι ξεχωρίζει για την τόλμη της και την ικανότητά της, ενώ αντιμετωπίζει το ντεμπούτο της με εκπληκτική αντοχή και ενέργεια, παρά τις πολλές ώρες δουλειάς, τόσο στα γυρίσματα όσο και στα ιδιωτικά μαθήματα με έναν δάσκαλο. Η Νέιζι πηγαίνει στην πρώτη δημοτικού και όπως λέει η ίδια για την εμπειρία της ήταν διασκεδαστική, αν και το πιο δύσκολο μέρος της δουλειάς ήταν να θυμάται τα λόγια της.

Το πρώτο μέρος του ονόματός της, 'Quven', συνδυάζει τα ονόματα των γονιών της, ενώ η κατάληξη 'zhané' σημαίνει «νεράιδα» στα Σουαχίλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα